رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

طرز تهیه خیار شور روش اول


Captain_K2

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه خیار شور روش اول

آب را در ظرف بزرگي بجوشانيد نمك را به آن اضافه كنيد و آن را بجوشانيد تا خوب حل شود سركه را به آن اضافهكنيد و چند جوش ديگر به آن بدهيد...

مواد لازم:

خيار قلمي كوچك 1كيلو

آب 5/2 ليتر

نمك 250 گرم

نعنا و مرزه چند ساقه

سركه 2/1 پيمانه

سير 1 بوته

 

روش تهيه:

آب را در ظرف بزرگي بجوشانيد نمك را به آن اضافه كنيد و آن را بجوشانيد تا خوب حل شود سركه را به آن اضافه

كنيد و چند جوش ديگر به آن بدهيد خيارها را شسته و سير را پاك كرده شسته و خشك كنيد خيار را در ظرف

شيشه اي در گشاد بچينيد و لابلاي آن حبه هاي سير و ساقه هاي نعنا و مرزه قرار دهيد سپس مخلوط آب و

نمك و سركه را به آن بيافزاييد و درب آن را طوري ببنديد كه به هيچ وجه منفذي نداشته باشد 15 تا 20 روز بطول

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

طرز تهیه خیار شور روش دوم

سبزی ها و خیار ها رو بشورید و بزارید خوب خشک بشن ( اگه خوب خشک نشه کپک میزنه ) ، لازم نیست سبزیها رو خرد کنید ، بعضی ها خیار ها و سبزیها رو نمی شورند...

مواد لازم

خیار ریز قلمی : 2 کیلو

برگ کرفس: 200 گرم

شوید : 200 گرم

تلخون: یک کیلو

سنگ نمک: به میزان لازم ( اگه ازنمک معمولی استفاده میکنید خیار ها نرم میشه ولی اگه ازسنگ نمک استفاده کنید کیفیت خیار شور شما خیلی خوب خواهد شد )

سیر: 4 حبه بزرگ

فلفل سبز تند: 4 عدد

زاج سفید: یک تکه کوچیک اندازه نخود

طرز تهیه

سبزی ها و خیار ها رو بشورید و بزارید خوب خشک بشن ( اگه خوب خشک نشه کپک میزنه ) ، لازم نیست سبزیها رو خرد کنید ، بعضی ها خیار ها و سبزیها رو نمی شورند و بعد خیار شورها رو آب میکشند اما مامان من از همون اولش می شوره.

آب و نمک رو بزارید بجوشه ( تقریبا به ازا هر15 لیوان آب یک لیوان خرد شده سنگ نمک به کار میره ) در انتها زاج سفید رو هم بندازید توش و وقتی حل شد از رو گازبدارید.

خیار و سبزیها را لایه لایه داخل ظرف ترشی ریخته و سیر و فلفل را هم لابه لای آنها قرار دهید ، آب و نمک رو بریزید روی مواد تا جائی که ظرف پربشه بعد درش رو محکم ببندید و بزارید تا جابیفته بستگی به دمای هوا زمان لازم برای عمل اومدن خیار شور متفاوته هرچه هوا گرمتر بشه زمان هم کمتر میشه

نکته بسیار مهم : دمای آب و نمکی که روی خیار شور می ریزید خیلی مهمه ، این آب باید گرم باشه نه داغ نه سرد! یعنی وقتی انگشتتون رو توش می زنید نسوزه!

نکته خوشمزه: اگه لابلای مواد ، گوجه های رسیده سفت هم بریزید میتونید همزمان شوری گوجه فرنگی خوشمزه هم داشته باشید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...