Captain_K2 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ترشی پیاز روش اول پیاز را شسته و خشك نمائید سپس سیر ، نعناع و ترخون را خرد نمائید.درون ظرف ترشی ، ابتدا پیاز بعد مخلوط نعناع ، سیر، ترخون ، نمك و گلپر را به ترتیب بچینید ... مواد لازم : پیاز ریز و سفید - یك كیلو نعنا و ترخون - یكصدو پنجاه گرم سیر - پنج حبه سركه،نمك و گلپر - به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز را شسته و خشك نمائید سپس سیر ، نعناع و ترخون را خرد نمائید.درون ظرف ترشی ، ابتدا پیاز بعد مخلوط نعناع ، سیر، ترخون ، نمك و گلپر را به ترتیب بچینید تا ظرف پر شود. روی تمام مواد سركه بریزید بعد از سه هفته ترشی آماده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Captain_K2 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه پیاز ترشی روش دوم برای پیاز ترشی پیاز ها باید ریز و سفید باشد ابتدا سیر را پاک کرده سپس چرخ میکنیم و با نعناع مخلوط کرده بعد در یک شیشه مناسب یک ردیف پیاز بعد مخلوط سیر و کمی نمک میریزیم ... مواد لازم : پیاز پوست کنده سه کیلو نعناع خشک و نرم سه قاشق سیر نیم کیلو سرکه به مقدار لازم طرز تهیه : برای پیاز ترشی پیاز ها باید ریز و سفید باشد ابتدا سیر را پاک کرده سپس چرخ میکنیم و با نعناع مخلوط کرده بعد در یک شیشه مناسب یک ردیف پیاز بعد مخلوط سیر و کمی نمک میریزیم و دوباره این کار را ادامه میدهیم تا پیار تمام شود سپس روی پیاز را سرکه میریزیم باید سرکه روی پیاز ها را خوب بگیرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .