Captain_K2 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه ترشی پوست پرتقال پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب می جوشانیم و 24 ساعت در آب سرد می گذاریم بماند و گاهی آب آنرا عوض می کنیم... مواد لازم : سركه 1 لیتر نمك قدری پوست پرتقال 400 گرم فلفل قدری پوست نارنج قدری طرز تهیه : پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب می جوشانیم و 24 ساعت در آب سرد می گذاریم بماند و گاهی آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی آن کاملا گرفته شود . بعد پوستها را روی پارچه پهن می کنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آنرا از چرخ رد می کنیم و مقداری سرکه بطوریکه روی پوستها را بگیرد روی ان می ریزیم و چند جوش می دهیم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود ، مقدار کمی نمک و فلفل در آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم . ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم ، در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط می نمائیم و می جوشانیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .