Captain_K2 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ ترشی خشکبار مواد لازم انجیر خشک 200 گرم توت خشک 200 گرم برگه هلو 200 گرم برگه زردآلو 200 گرم آلبالوی خشک 200 گرم آلو بخارا 200 گرم کشمش 200 گرم زرشک 200 گرم شیره انگور 5 قاشق غذاخوری سرکه و نمک به مقدار لازم طرز تهیه تمام مواد خشک را داخل کاسه ای ریخته و نمک و شیره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط میکنیم .سپس مواد را داخل شیشیه ریخته و روی ان سرکه میریزی و در شیشه را می بندیم .این ترشی بعد از 10 روز قابل خوردن می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .