Captain_K2 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ ترشی کلم برگ قرمز مواد لازم: کلم برگ قرمز= یک عدد بزرگ سرکه= به اندازه کافی نمک= به اندازه کافی طرز تهیه: کلم قرمز را خرد کرده و تمیز می شوییم. کلم را در صافی می ریزیم، مقداری نمک روی آن می پاشیم و به مدت24 ساعت می گذاریم بماند. کلم های نمک زده را در یک شیشه بزرگ می ریزیم و روی آن را از سرکه پر می کنیم. این ترشی خیلی زود آماده مصرف می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .