Captain_K2 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ ترشی گیلاس مواد لازم ترشی : نیم کیلو سرکه : به مقدار لازم فلفل دانه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم ترخون : چند برگ طرز تهیه : دم گیلاس را از بین برده گیلاسهای محکم و سالم را انتخاب کرده کنار بگذارید ، سرکه را با نمک برای چند دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود ، سپس گیلاسها را در بطری ریخته روی آن سرکه و نمک بریزید و به هر بطری مقداری ترخون و فلفل دانه اضافه کنید و سه روز بعد سرکه را دور ریخته ، سرکه تازه در آن بریزید و دوباره با نمک بجوشانید و بگذارید سرد بشود . سپس در بطری کرده پس از 15 الی 20 روز مورد استفاده قرارش دهید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .