Captain_K2 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه ترشی هلو مواد لازم : هلو زعفرانی پنج عدد سیاهدانه یك قاشق غذاخوری نمك و دارچین یك قاشق چایخوری شكر یك قاشق سوپخوری میخك 20 دانه سركه به میزان لازم طرز تهیه : هلو را شسته و با مقداری سركه به مدت سه دقیقه میپزیم، بعد از خنك شدن هلو به هر كدام، پنج دانه میخك زده، سپس هلوها را درون شیشه چیده، بعد سیاهدانه، دارچین، شكر و نمك را با هم مخلوط كرده روی هلو میریزیم، آنگاه سركه را اضافه كرده تا روی هلو را بپوشاند در شیشه را محكم بسته در جای خنك قرار میدهیم، موقع مصرف، میخكها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا میكنیم، ترشی بعد از ۳۰ روز آماده مصرف است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .