Captain_K2 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم: قارچ 5/1 کیلو بادمجان یک کیلو گوجه فرنگی 75 گرم روغن زیتون یک چهارم لیوان سرکه سیب یک چهارم لیوان لیمو امانی 3 عدد پودر کاری یک قاشق سوپ خوری پودر گل پر یک قاشق مربا خوری میخک درسته یک قاشق چای خوری نمک به مقدار لازم طرز تهیه: بادمجان را پوست گرفته و به ابعاد 2x2 سانتی متر برش می زنیم و روی حرارت میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگی را در مخلوط کن می ریزیم و بعد به بادمجان ها می افزاییم تا با هم جا افتاده شوند . سپس روغن زیتون را اضافه می کنیم وقتی کمی جوشید لیمو امانی را که دو نیم کرده و هسته های آن را در آورده ایم می افزاییم. پس از اینکه کمی جوشید از روی حرارت بر می داریم . سپس قارچ ها را که به صورت قطعات بزرگ خرد کرده ایم به ترشی می افزاییم و حرارت می دهیم تا چند جوش دیگر بزند. در نهایت ادویه ها و سرکه سیب را اضافه می کنیم . پس از سرد شدن ترشی آماده سرو است . البته این ترشی هر چه بماند خوشمزه تر می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .