رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

آش قنبید غذای سنتی قم


ارسال های توصیه شده

طرز تهیه آش قنبید غذای سنتی قم

پیاز سرخ شده باشد , گوشت قلمه گوسفندی باشد , كلم قمری باشد , آب مرغ یا گوشت باشد .كلم ها را پوست كنده و بصورت مربعهای متوسط برش می زنیم...

مواد لازم :

پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری

گوشت گوسفند 450 گرم

كلم قمری 500 گرم

برنج 1.5 فنجان

روغن 0.5 فنجان

آب گوشت 0.5 فنجان

زردچوبه قدری

فلفل قدری

نمك قدری

طرز تهیه :

پیاز سرخ شده باشد , گوشت قلمه گوسفندی باشد , كلم قمری باشد , آب مرغ یا گوشت باشد .كلم ها را پوست كنده و بصورت مربعهای متوسط برش می زنیم و آن را كمی سرخ می كنیم , نمك , فلفل , زردچوبه و ادویه را اضافه كرده و كمی هم می زنیم , پیاز سرخ شده را اضافه كرده و یك بار بهم می زنیم , سپس قلمه ها و برنج , آب مرغ یا گوشت را به مواد بالا اضافه كرده و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد , چند دقیقه یكبار یهم می زنیم تا ته نگیرد پس از پخته شدن و جا افتادن آش می توان با سركه و سیر یا ترشی مصرف كرد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...