Captain_K2 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه آش كرفس و گردو ابتدا پیاز، كرفس و موسیر را خرد می کنیم.سپس كره را داغ كرده و پیاز و كرفس و موسیر و گردوی خرد شده را کمی در آن تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس آرد سفید و شیر سرد را با هم مخلوط می كنیم... مواد لازم : كره 50 گرم آرد سفید گندم نصف پیمانه شیر یك پنجم پیمانه پنیر گودا 200 گرم ماست ترش نصف پیمانه مغز گردو 6 عدد نمك و فلفل به مقدار لازم پیاز 2 عدد ساقه كرفس 4 عدد موسیر 4 عدد طرز تهیه : ابتدا پیاز، كرفس و موسیر را خرد می کنیم.سپس كره را داغ كرده و پیاز و كرفس و موسیر و گردوی خرد شده را کمی در آن تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس آرد سفید و شیر سرد را با هم مخلوط می كنیم و به مواد بالا اضافه می كنیم.به مقدار لازم آب به مواد اضافه می کنیم و ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و صبر می كنیم جوش بیاید. حرارت را كم می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات خوب بپزند.نمك و فلفل را اضافه می کنیم و وقتی آش جا افتاد، پنیر گودا را خرد كرده و همراه با ماست ترش به آن اضافه می كنیم.بعد از مدتی غذا آماده ی سرو است. برای تزیین می توانید از گردو و برگ های كرفس استفاده كنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .