بهار خانم ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو مواد لازم: براي چهار نفر سوسيس گوشت دودي - هشت عدد سس خردل - دو قاشق غذاخوري آلو برقاني خشك بدون هسته (خيس خورده) - 24 عدد ژامبون گوشت - هشت ورق كره نرم شده - يك قاشق غذاخوري طرز تهيه : سوسيسها را با كمك يك چاقوي تيز از پهلو شكاف بدهيد، اين شكاف بايد تا عمق سوسيس برود. داخل شكاف سوسيسها را سس خردل بماليد و درون هر يك، سه عدد آلو قرار دهيد. دور سوسيسهاي پر شده را با ورقههاي ژامبون بپيچيد و محكم كنيد. براي محكمتر شدن ميتوانيد دور دلمهها را با نخ تميزي محكم كنيد. فر را از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد يا 260 درجه فارنهايت روشن كنيد تا داغ شود، اطراف سوسيسها را با كره چرب كنيد و آنها را درون سيني فر بچينيد. سيني را به مدت 15 الي 18 دقيقه يا تا زماني كه دلمههاي سوسيس طلايي شوند، درون فر قرار دهيد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .