بهار خانم ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای مواد لازم: بادنجان شش عدد گوشت چرخكرده 250 گرم پياز متوسط يك عدد جعفري خرد شده، نمك، فلفلسياه و رب گوجهفرنگي به ميزان لازم ماست و سير براي تزئين به ميزان لازم طرز تهيه: بادنجانها را پوست كنده و ورقهورقه ميكنيم، سپس نمك زده و ميگذاريم آب تلخ خود را پس بدهد. پياز را چهار گوش ريز خرد كرده و در روغن پنج دقيقه تفت ميدهيم، بعد از روي حرارت برداشته گوشت، نمك و فلفلسياه را اضافه كرده و روي حرارت قرار ميدهيم و در آخر رب گوجه فرنگي و جعفري خرد شده را ميافزاييم. بادنجانها را شسته و خشك و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم. بادنجانهاي آماده را به صورت به علاوه روي هم قرار داده از مواد گوشتي، وسط بعلاوه قرار ميدهيم و به صورت بقچه ميپيچيم و با ماست تزئين ميكنيم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .