رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی


ارسال های توصیه شده

سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی

در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید....

مواد لازم:

سیب زمینی پخته 2 عدد

تخم مرغ پخته 2 عدد

خیارشور خرد شده 100 گرم

پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری

کنسرو ذرت 2 قاشق سوپ خوری

شوید تازه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری

ماست 1 پیمانه

خامه یک دوم پیمانه

آب لیمو ترش 2 قاشق سوپ خوری

سرکه 1 قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و پودر آویشن مقداری

روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری

ذرت کوچک(جهت تزیین) چند عدد

زیتون سیاه و سبز 8 عدد

 

روش تهیه:

سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید.

تخم مرغ های پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد کنید.

سپس پیازچه های شسته را به صورت حلقه ای خرد نمایید.

آن گاه کنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید.

تهیه ی سُس:

در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.

هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود

اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید

انرژی کل: 1000 کیلو کالری

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...