Captain_K2 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.... مواد لازم: سیب زمینی پخته 2 عدد تخم مرغ پخته 2 عدد خیارشور خرد شده 100 گرم پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری کنسرو ذرت 2 قاشق سوپ خوری شوید تازه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری ماست 1 پیمانه خامه یک دوم پیمانه آب لیمو ترش 2 قاشق سوپ خوری سرکه 1 قاشق سوپ خوری نمک، فلفل و پودر آویشن مقداری روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری ذرت کوچک(جهت تزیین) چند عدد زیتون سیاه و سبز 8 عدد روش تهیه: سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید. تخم مرغ های پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد کنید. سپس پیازچه های شسته را به صورت حلقه ای خرد نمایید. آن گاه کنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید. تهیه ی سُس: در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید. هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید انرژی کل: 1000 کیلو کالری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .