Captain_K2 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم: ذرت پخته= 250گرم یا یک کنسرو ذرت قارچ= 500گرم یا یک کنسرو بزرگ ماست= نصف پیمانه سرکه یا آبلیمو= 2 تا 3 قاشق سوپخوری سس مایونز= نصف پیمانه رب گوجه فرنگی= نصف قاشق سوپخوری شکر= یک قاشق چایخوری نمک و فلفل= به مقدار کافی کره =1 قاشق سوپخوری طرز تهیه: ذرت را با مقداری نمک و کره بپزید. در صورت استفاده از کنسرو حتماً از کنسرو ذرت شیرین استفاده کنید. قارچها را بشوئید و بصورت ورقه های عمودی خرد کنید و در کمی کره سرخ کنید تا آبش کاملاً کشیده شود. در صورت استفاده کنسرو از کنسرو قارچ دکمه ای استفاده نمائید. سس سالاد را به این صورت تهیه نمائید: سس مایونز را بزنید تا یکنواخت شود سپس ماست را به آن بیفزائید و به خوبی مخلوط کنید. سرکه یا آبلیمو ،رب و نمک و فلفل و شکر را اضافه نموده و با چنگال خوب بزنید تا سس یکنواخت شود. حالا قارچ و ذرت را مخلوط نموده و سس را بیافزائیدو مخلوط نمائید.در صورت تمایل می توانید سس این سالاد را تند مصرف نمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .