Captain_K2 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : كاهو 120 گرم كرفس خرد شده 120 گرم قارچ كنسرو شده 250 گرم گردو 3 قاشق سوپخوری سس مایونز 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری سركه 2 قاشق سوپخوری فلفل قدری نمك قدری طرز تهیه : می توان بجای قارچ از یك قوطی متوسط كنسرو قارچ استفاده نمود , گردو پوست گرفته و خرد شده باشد , مغز كاهو استفاده شود , كرفس مغزدار باشد ساقه كرفس را خلال میكنیم مغز كاهو را نیز به رشته های نازك می بریم و سس مایونز را با نمك , فلفل , سركه و روغن زیتون مخلوط میكنیم , بعد قارچ را تمیز می نمائیم و خلال مانند حرد و كمی سرخ میكنیم , سپس تمام مواد را باسس مخلوط میكنیم و در ظرف میریزیم و روی سالاد را با مغز گردو نیمه شده و لبوی قالب زده و زیتون تزیین میكنیم , قارچ تازه را ممكن است خام مصرف كنیم و كنسرو را سرخ نمی كنیم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .