Captain_K2 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اد لازم:برای 4 نفر سیب زمینی پخته شده= نیم كیلو كالباس خشك وكالباس مرغ با هم= نیم كیلو(باید از كالباسهای پر عطر استفاده كرد) خیار شور= نیم كیلو نخود فرنگی= 1 عدد كنسرو سس مایونز= به میزان لازم نمك= به میزان لازم گوجه و كاهو و چیپس برای تزئین= به میزان لازم طرز تهیه: سیب زمینی ها باید طوری پخته شده باشن كه له نشن و باید به صورت نگینی یعنی به صورت قطعه های كوچك خرد بشن...خیار شور و كالباس رو هم به همین حالت خرد كرده و اضافه می كنیم توجه كنید نباید به قطعات خیلی كوچك ریز بشن...بعد نخود فرنگی رو هم همراه با سس مایونز اضافه می كنیم مقدار سس مایونز سلیقه ای هست ولی به نظرمن پر سس خوشمزه تره...نمك هم می زنین و مخلوط می كنین به طوری كه مواد له نشه...با گوجه و كاهو و چیپس هم تزئین می شه و با گوجه و كاهو بسیار خوشمزه است...نوش جان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .