Captain_K2 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : گل كلم 1 عدد سس مایونز 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری كاهو 4 عدد آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری سیب زمینی 2 عدد تخم مرغ پخته 4 عدد فلفل سبز 1 عدد گوجه فرنگی 3 عدد اسپاگتی 3 عدد شیر هموژنیزه قدری فلفل قدری نمك قدری طرز تهیه : گل کلم را از ساقه اش جدا کرده خوب بشوئید . سپس آنرا در قابلمه ریخته در آب مختصری نمک بجوشانید تا کمی نرم بشود . بگذارید گل کلم زیاد نرم شود ، سپس آب را جدا نموده گلهای کلم را روی ظرف سالاد بشکل تپه روی هم بریزید و بالای آن نمک و فلفل و روغن زیتون و عصاره لیموترش بپاشید . سیب زمینی پخته را له کرده ، مقداری نمک ، شیر و سس مایونز با آن مخلوط نموده آنرا با قاشق پهن باندازه مساوی روی گلهای کلم بمالید . چاقوی نوک تیزی را در آب سرد فرو برده و از طول ، شکافی بر هریک از گلهای کلم وارد بیاورید . تخم مرغهای پخته را چهار قسمت نموده آن را روی سالاد طوری قرار بدهید که قسمت های زرده آن نمایان باشد و بشکل گل زرد بنظر برسد . مغز کاهو را هم در وسط سالاد و گوجه فرنگی حلقه حلقه شده ، در قسمت پائین ظرف سالاد قرار بدهید . فلفل سبز را بقطعات نازک بریده روی گوجه فرنگی گذاشته چند دانه زیتون سبز را در اطراف تخم مرغ بچینید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .