رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

ارسال های توصیه شده

اسم من ((بلال )) است !

از آمریكا آمده ام .

از قند و نشاسته سرشارم . غذاى خوبى براى تقویت ناخن و مو هستم .

در كاكل من خواص بسیارى نهفته است .

براى اگزما داروى مفیدى هستم و تا مى توانید براى ورم روده از من استفاده كنید!

 

اسم من بلال است ، زادگاه اولیه من آمریكاى مركزى است ، ولى از قدیم الایام مرا در مكزیك و پرو مى كاشتند. پس از كشف آمریكا انواع من به نام هاى جوادى - گندم مكه - خندروس - جوى رومى و علس در ایران و سایر كشورهاى آسیایى كاشته شد، و غذاى اعراب مخصوصا مردم یمن گردید و هنوز هم در مكه و سایر كشورهاى عربى نان را با آرد من تهیه مى نمایند.

در حال حاضر مرا در اكثر نقاط جهان مى كارند، و زمین زراعتى من باید داراى فسفر و كلسیم باشد، در دانه هاى من قند انگور - قند سمنو - مواد سفیده اى یك نوع موم و نشاسته موجود است و سرشار از املاح مختلف فلزات مخصوصا گوگرد - كلر - فسفر - سیلیس - آهن - كلسیم - منیزیم - سدیم و پتاسیم مى باشم و به همین جهت است كه مردم مخصوصا خانم ها بطور ناخود آگاه به خوردن من علاقه زیاد دارند. زیرا به علت داشتن گوگرد - سیلیس و آهن و كلسیم غذاى خوبى براى مو و ناخن هاى آنها هستم .

corn_2.jpg

از ریزش مو و شكسته شدن و تركیدن و گوشه كردن ناخن ها جلوگیرى مى نمایم .

من در بین غلات مقام سوم را دارم ، یعنى اگر گندم و جو وجود نداشتند، من قوت غالب مردم را تشكیل مى دادم - نانى كه با آرد من پخته شود، سفیدتر از نان گندم بوده ، و بهترین غذا براى مبتلایان به سل و اسهال است .

من سرشار از ویتامین ((ب )) هستم و تنها نقصى كه دارم فقدان ویتامین ((پ )) است و كسانى كه منحصرا از آرد من تغذیه مى كنند، و با غذاى خود سبزى و میوه نمى خورند، پس از چندى مبتلا به بیمارى برص برص كاذب خواهند شد.

بر روى دانه هاى من قارچى به عمل مى آید كه براى انعقاد خون مفید است .

 

از میوه من یك نوع ژلاتین مى سازند كه در داروسازى جهت ساختن جلد كپسول از آن استفاده میشود.

كاكل من داراى چند نوع قند و سرشار از املاح كلسیم و پتاسیم است ، و به همین جهت یكى از بهترین داروهایى است كه ادرار را زیاد مى كند، و براى مبتلایان به سنگ كلیه و مثانه و عفونت هاى مجارى ادرار و التهاب و ورم درد مثانه - نزله مثانه - باد یامان (نفریت ) پیدا شد آلبومین در ادرار - بیمارى هاى قلب و نقرس داروى مفیدى هستم .

 

خوردن كاكل من خواه به صورت جوشانده خواه به صورت شربت و خواه به صورت دیگر دارویى ، جهت زیاد شدن ادرار نتایج نیكویى داشته و از جمله داروهایى است كه هیچگونه ضرر نمى رساند و اعتیاد نمى آورد.

از دانه هاى من روغنى استخراج مى نمایند كه مصرف غذایى و صنعتى دارد و كسانى كه از خوردن چربى منع مى شوند، مى توانند از این روغن استفاده نمایند.

 

من بلغم و خون جامد را از معده دفع مى نمایم ، ضماد پخته من در سركه جهت اگزما و سایر امراض جلدى مفید است - تنقیه مطبوخ آرد من جهت درمان ورم روده توصیه شده است .

اگر مبتلا به یبوست مزمن هستید، و داروهاى دیگر نتوانسته اند بیمارى شما، را درمان كنند به سوى من بیایید و مرا نوش جان كنید، و اثر معجزه آساى مرا مشاهده فرمایید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 سال بعد...

ذرت و خواص آن

 

ذرت تا قبل از سال ۱۴۹۲ میلادی (سال کشف آمریکا) در قاره آسیا، اروپا و آفریقا بعنوان یک گیاه زراعی شناخته شده نبود. اما این گیاه را از قرنها قبل در آمریکا مرکزی می شناختند و توسط مردم سرخ پوست آمریکا کشت می شد و بهمین سبب نام لاتین آن از یکی از طوایف سرخ پوست بنام Marisi Mahig گرفته شده است.

کریستف کلمب کاشف آمریکا برای اولین بار دانه ذرت را از آمریکا به اروپا برد و نام Mais را به آن داد. سپس طی سالیان دراز بذر ذرت از طریق کشور پرتقال به آفریقا و جنوب اروپا تا هندوستان و چین برده شد. حدس زده می شود که دانه این گیاه مانند غلات دارای پوشینه هایی بوده و بر حسب جهش بصورت بلال امروزی درآمده است.

سالیانه بیش از صد میلیون هکتار از اراضی زراعی دنیا به کشت ذرت اختصاص پیدا می کند و بعد از گندم بزرگترین سطح کشت را اشغال می کند، در حالیکه تولید محصول آن بعد از گندم و برنج قرار دارد. اهمیت محصول و بالا بودن سطح زیر کشت زیاد این گیاه بعلت قدرت تطابق آن با شرایط گوناگون اقلیمی می باشد، بدین جهت جزو عمده ترین محصولات مناطق معتدله، معتدله گرم، نیمه گرمسیر و مرطوب بشمار میرود.

این گیاه بعلت ارزش غذایی خاصی که دارد مورد توجه کشورهای مکزیک، پرو، کشورهای آمریکای مرکزی و اغلب کشورهای آمریکای جنوبی قرار دارد. طبق شواهد مختلف و متعدد چنین به نظر می رسد که کشت و کار ذرت قرنها قبل توسط بومیان این مناطق نیز رواج داشته و آنها در اصلاح آن سهم زیادی داشته اند و حتی ارقامی از آن تهیه کرده اند. ذرتی که مورد توجه خاص سفید پوستان قرار گرفتهاست ذرت دندان اسبی بوده که دارای قدرت تطابق پذیری بیشتری با شرائط مختلف آب و هوایی است.

● مختصری از گیاه شناسی ذرت

ذرت گیاهی است یک پایه (Monoique-Monoecious) بدین معنی که گلهای نر و ماده جدا از هم ولی بر روی یک پایه قرار دارند. گلهای ماده ذرت از جوانه ای که در قاعده غلاف برگ وجود دارد تولید می شود. محور سنبلچه ای ذرت بعد از تکامل تبدیل به مغز بلال ( چوب محور بلال ) شده که روی محور بلال سنبلچه های متعددی بطور جفت قرار می گیرند که هر کدام دارای دو گل مونث می باشند. از محل تخمدان میله بلند و باریکی بنام خامه (style) خارج می گردد که در روی آن کلاله (stigma) ظریف و کرکداری وجود دارد. این میله بلند از راس پوسته دور بلال خارج و ظاهر می گردد. اولین میله خامه از تحتانی ترین قسمت بلال و آخرین آن از قسمت انتهایی بلال خارج می شود. میله خامه احتیاج بمدت زمانی در حدود ۵ تا ۱۰ روز برای تشکیل دارد. میله خامه در تمام طول خود مستقیما می تواند گرده های مذکر را بپذیرد.

تعداد بلال های ذرت در هر گیاه بسته به واریته های مختلف، کاملا متفاوت بوده و بین یک تا ۱۲ عدد در نوسان است. اندام نر گیاه ذرت در انتهای ساقه اصلی به صورت خوشه و خوشه های فرعی قرار دارد که در روی این خوشه یا خوشه های فرعی دو سنبلچه یکی بلند و دیگری کوتاه بطور منظم قرار گرفته است. هر سنبلچه دارای دو گل و هر گل دارای سه پرچم می باشد. همانطور که اشاره شد ذرت گیاهی است یک پایه و در نتیجه بعلت جدا بودن اعضای زایشی گرده افشانی آن بطور مستقیم بوده و گرده های گل به طرق مختلف بر روی اعضای مونث انتقال پیدا می کنند.

در نتیجه گرده افشانی آزاد ممکن است حدود ۱ تا ۱۵ درصد، عمل گرده افشانی مستقیم در ذرت صورت بگیرد. گرده های ذرت تقریبا در تمام ارقام یک تا پنج روز قبل از ظهور اعضای مذکور می رسند ( Protandry ) گل کردن ذرت مدت چند روزی بطول می انجامد. بعد از آنکه میله پرچم خارج گردید از کیسه گرده مقادیر بسیار زیادی گرده های سبک آزاد می گردد. آنطور که محاسبه شده است گیاه ذرت برای گل ماده حدود ۲۵۰۰۰ دانه گرده تولید می کند. گرده افشانی غیر مستقیم ذرت بیشتر بوسیله باد صورت می گیرد و باد می تواند تا چندین کیلومتر گرده ها را منتقل کند.

دانه ذرت میوه ایست گندمه (Caryopsis) و پوسته آن فقط شامل پوسته میوه (Pericarp) است. ذرت دارای ساقه های راست و مستقیم بوده و ممکن است طول آن در مناطق خشک تا هشت متر هم برسد. جالب است بدانید که برای تشکیل یک کیلوگرم ماده خشک ذرت در حدود ۳۱۵ تا ۴۱۵ لیتر آب احتیاج است.

● بطور متوسط ترکیبات شیمیائی دانه خشک ذرت بشرح زیر می باشد:

▪ ۷۷% : نشاسته

▪ ۹% : پروتئین

▪ ۵% : روغن

▪ ۵% : پنتوزان

▪ ۲% : قند

▪ ۲% :خاکستر

● انواع ذرت

اصولا ذرت یک گونه است ولی از ارقام و واریته های متفاوتی تشکیل شده است :

- ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata)

- ذرت بلوری (Zea mays var. indurata)

- ذرت آردی (Zea mays var. amyalcea)

- ذرت پاپ کورن (Zea mays var. everta)

- ذرت غلاف دار (Zea mays ver. tunicate)

- ذرت مومی (Zea mays var. ceratina)

- ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...