رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

بمبی به نام تلفن همراه در پمپ بنزین+سند

ارسال های توصیه شده

مسئولین چرا در سیما ی ملی اطلاع رسانی نمی کنند!؟

بمبی به نام تلفن همراه در پمپ بنزین+سند لطفا برای حفظ سلامتی خود و دیگران دیگر با موبایل در پمپ بنزین صحبت نکنید!

null.gif

به گزارش جام نیوز به نقل از لینک منتشر شده در سایت آزادی در تاریخ 23آگوست(1شهریور)،یکی ازکاربران به نکته ای جالب در مورد صحبت کردن با تلفن همراه اشاره کرده است که بسیار بجاست ضمن عمل کردن به آن به دیگران نیز اطلاع رسانی شود.

وی در این باره گفت:« من یک بار در پمپ بنزین، مشغول بنزین زدن بودم که گوشی تلفن همراهم زنگ خورد ومن نیز جواب دادم، متصدی پمپ بنزین به من گیر داد که چرا با تلفن همراه صحبت می کنی و وقتی من گفتم مگر اتفاقی می افتد، او به من گفت که خودرو ات را گوشه ای پارک کن و به دفتر پمپ بنزین بیا، وقتی وارد دفتر شدم وی یک فیلم آموزش اصول ایمنی به من نشان دادکه از تصاویر دوربین های مدار بسته پمپ بنزین های ایران تهیه شده بود که در این فیلم تصاویر انفجارهایی وجود داشت که منشاء آن مکالمه وصحبت کردن با تلفن همراه بود، وی در این رابطه گفت که نیازی به خاموش کردن گوشی همراه نیست ولی باید گوشی را درداخل خودرو گذاشت و اگرهم تلفن زنگ زد نباید جواب بدهیم»

این شهروند ایرانی در ادامه اضافه کرد:«آیا می دانید چرا نباید درپمپ بنزین با تلفن همراه صحبت کرد؟ لطفا برای حفظ سلامتی خود و دیگران دیگر با موبایل در پمپ بنزین صحبت نکنید، اگر علاقه مند هستید با خطرات این کار آشنا شوید آزمایش زیر را انجام دهید:

مواد لازم برای این آزمایش: یک عدد ماهیتابه، 3 قطعهی کوچک فلزی مثل شکل، یک ورق فویل، یک عدد موبایل، مقداری نفت یا بنزین

در ابتدا سه قطعه ی فلزی را به شکل L خم کنید و در ماهیتابه بگذارید:

z125.JPG

به این شکل:

z126.JPG

ورقه ی آلومینیومی (فویل) را مچاله کنید و برروی این قطعات بگذارید:

z127.JPG

مقداری نفت یا بنزین بر روی آن بریزید:

z128.JPG

حالا با گوشی همراه خود در نزدیکی ماهیتابه به یکی از دوستانتان زنگ بزنید، مهم نیست چه کسی باشد، مهم این است که زنگ بزنید!

z129.JPG

کمی صبور باشید، بالاخره اتفاق خواهد افتاد:

z130.JPG

آتش!!!:

z131.JPG

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هنوز یه آزمایش دیگه هم انجام داده بودن، بین 2 تلفن همراه یک تخم مرغ گذاشتن و حدود 1 ساعت دیگه تخم مرغ و باز کردن دیدن، پخته، اگه به خورده هم میموند میسوخت...

اصلا وقتی آدم یه خورده با موبایل کار میکنه گرمایی شدیدی که تولید میشه و احساس میکنه...

وقت کردم این آزمایش و انجام میدم و همینجا اعلام میکنم....

ویرایش شده توسط Captain_K2
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...