بهار خانم ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم براي خمير: آرد: يك و نيم ليوان روغن جامد: 3 قاشق غذاخوري (ذوب و خنكشده) آب ولرم: به ميزان لازم نمك: يك قاشق چايخوري مواد لازم براي داخل خمير: سيبزميني پخته: 2 عدد(مكعب ريز شود) گشنيز خورد شده: 2 قاشق غذاخوري پودر زيره: يك قاشق مرباخوري پودر تخم گشنيز: يك قاشق مرباخوري شنبليله خشك: يك قاشق غذاخوري نخودفرنگي پخته: نصف ليوان رب گوجه فرنگي: يك قاشق مرباخوري پودر كاري (به دلخواه): يك قاشق مرباخوري پودر فلفلقرمز: به اندازه دلخواه نمك: به اندازه لازم روغن: يك قاشق غذاخوري طرز تهيه: آرد را در كاسهاي ريخته و با نمك و روغنمخلوط ميكنيم. سپس به ميزان لازم آب در آنميريزيم تا خمير شود و به دست نچسبد. اينخمير را ورز داده و در نايلون ميگذاريم تا 10دقيقه بماند. پس از اين زمان، از خمير چانههايي به اندازهگردو برداشته و با وردنه به صورت گرد باز ميكنيم.سپس دايره را با چاقو نصف كرده تا دو هلالداشته باشيم. لبه صاف خمير را كمي خم كرده وبهوسيله آب به هم ميچسبانيم تا به صورت يكقيف درآيد. از مواد، داخل آن گذاشته و بالايخمير را به صورت قطاب ميپيچيم. پايين سنبوسهرا هم يك پيچ ميدهيم (براي زيبايي كار). سپسدر روغن زياد سرخ ميكنيم و روي دستمالكاغذي گذاشته تا روغن زيادي آن گرفته شود. براي درست كردن مواد داخل سنبوسه: ادويهها و رب را با روغن در تابهاي ريخته و تفتميدهيم. بقيه مواد را به آن اضافه كرده و بعد ازمخلوط شدن از روي حرارت برميداريم. در ايران سنبوسه را با نان لواش درست ميكنندكه طرز تهيه آن به وسيله تصوير نشان داده شدهاست. در ضمن براي مواد وسط پيراشكي، سيبزميني ونخودسبز كاملا له ميشود و سپس به آن ادويهاضافه ميكنيم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .