رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

شستن دستها درفصل تابستان


ارسال های توصیه شده

رعايت بهداشت فردي و جمعي در فصل تابستان بيشتر از ساير فصول اهميت خود را درجهت مقابله با بيماريها نشان مي دهد.

به گزارش سرويس بهداشت ودرمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه مرکزي، باکتري و ميکروبها هميشه وجود دارند، اما در دماي بالا و در فصول گرم بويژه تابستان عمر آنها چندين برابر مي شود.

ويروسهاي ايجاد کننده اسهال و استفراغ شديد به ويژه بر روي موادغذايي آلوده، روي صندلي يا استفراغ افراد ناقل پخش ميشوند.

همچنين در اماکن عمومي مانند مهدکودک، کشتيهاي گردشي، خانه سالمندان و بيمارستان ها نيز اين ميکروبها به سرعت پخش مي شوند.

يکي از باکتريهاي شايع ايجاد کننده اسهال، سالمونلا (Salmonella) نام دارد که مخصوصا بر روي مواد غذايي همچون محصولات طيور که در جاي خنک نگهداري نميشوند، تکثير مييابد.

همچنين شست وشوي وسايلي چون چاقو و تختههاي مخصوص خرد کردن موادغذايي با موادشوينده و با آب بالاي 60 درجه بسيار مهم است.

نشانههاي عفونت معده و روده که بيشتر در اين فصل رايج است، معمولا اسهال و استفراغ شديد و يا حالت استفراغ مي باشد.

فرد بيمار آب بسيار زيادي را از بدن خود دفع ميکند که در نتيجه به استفاده از مقادير زيادي نوشيدني نيازمند است.

شايان ذکر است، باکتري و ويروسهاي موجود در بدن ظرف دو هفته پس از بيماري از بدن فرد بيمار به طور کامل خارج ميشوند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...