رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

نگهداري ترشي در این ظروف خطرناک است


ارسال های توصیه شده

جام جم آنلاين: ترشيها بايد در ظروف شيشهاي نگهداري شوند و قرار دادن آنها در ظروف فلزي به علت واكنش بين ماده اسيدي سركه و ظرف باعث ايجاد مواد مضر و خطرناك براي بدن ميشود.

استاد دانشكده صنايع غذايي دانشگاه تهران در گفتگو با فارس افزود: تمام مواد غذايي به دليل داشتن آب و مواد مغذي محيط مناسبي براي رشد ارگانيسمها هستند و وجود ميكروارگانيسمها نيز موجب فساد مواد غذايي ميشود.

مرتضي مشايخ تاكيد كرد: از آنجا كه برخي از ميوهها و سبزيها روي يكديگر اثر گذاشته و موجب فساد زود هنگام غذا ميشوند بنابراين بايد انواع سبزي و ميوه را جداگانه در يخچال نگهداري كرد.

به گفته مشايخ، اگر سيب خوراكي در كنار ساير ميوهها نگهداري شود بر اثر تنفسي كه دارد بر ساير ميوهها اثر گذاشته و موجب فاسد شدن سريعتر آنها ميشود.

اين متخصص تغذيه در خصوص شيوه نگهداري گوشت نيز توصيه كرد: براي منجمد كردن گوشت بايد آن را به قطعههاي كوچك تقسيم كرد تا زود منجمد شود و هنگام استفاده از گوشت منجمد نيز بايد آبي كه از گوشت خارج ميشود را مورد استفاده قرار داد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...