amid ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ در این جلسه گل آرایی با میوهها و گلهای خشك را به شكل هلال آموزش میدهیم كه برای جلوی میز رزرواسیون هتلها، جلوی شومینه، دور میز شام و كلیه جاهای عمومی بسیار زیبا و قشنگ است. جعبههای باغی كه میوهها و گلها بطور مرتب در آن چیده شدهاند، از این جملهاند. گلآرایی موازنه یا عمودی با گل رز و گندم صورت میگیرد. ابتدا با چند شاخه بلال تزیینی فرم كار را درآورده. همچنین از ساقههای گل جارو استفاده میكنیم. شاخه های آناناس و نیز گلهای آرتیشیو با مدلهای مختلف را در مركز كار قرار میدهیم. و فضای خالی طرح را با میوههای كاج و گلهای جارو پر میكنیم. میوههای درخت كاج و جنگلی و تیغهای آرتیشیو را كه با اسپری براق شده در گل آرایی بكار میبریم. از ساقههای مختلف در دو طرف كار استفاده میكنیم. علاوه بر این، پوست نارگیل را با تخم مرغ پر میكنیم و در كار قرار میدهیم. این گلآرایی مدرن فانتزی بوده و برای دكوراسیونهایی كه با چوب یا فرفورژه (یا پایه فلزی دیگر) ساخته شدهاند بكار برده میشود. طراحی دیگر با گل خشك گلدانی كوچك را آماده میكنیم و میوههای خشك شده را در آن قرار میدهیم. این میوهها را میتوانیم با دستگاههای خشك كننده یا به سبك سنتی در سایه و یا نهایتاً در فر گاز با حرارت خیلی كم خشك كنیم. قسمتهای مختلف كار را با گلهای گوناگون پر میكنیم و هر چقدر به قسمت وسط نزدیك میشویم گل آرایی را كوتاهتر انجام میدهیم. چوبهای دارچین كه هنور آسیاب نشدهاند تزیین قشنگی برای گل آرایی خشك است. بنابراین از این چوبها و نیز شاخه های آناناس و پایه خشك شده در كار استفاده میكنیم. همچنین برای سفره هفتسین میتوان هر سین را در گلدانی گذاشت و تزیین كرد. كه حتی بعد از عید هم در گوشهای از سالن خانه فضای قشنگی ایجاد میك نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .