irsalam ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۸۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۸۹ دستور تهیه ماکارونی با سس ناپلین مواد لازم: ماکارونی=500 گرم گوجه فرنگی=1 کیلو فلفل دلمه ای=1 عدد قارچ=250 گرم کرفس=3 ساقه پیازچه=100 گرم جعفری=50 گرم هویج=2 عدد سیر=2 حبه شکر=2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری سس فلفل تند=2 قاشق غذاخوری سرکه=4 قاشق غذاخوری کره=50 گرم آویشن،زیره از هر کدام=1 قاشق مرباخوری جوز هندی=2/1 قاشق مرباخوری نمک و فلفل=به میزان لازم پنیر گودای رنده شده=به میزان لازم [align=justify] طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار داده،سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده کرده تا به صورت پوره درآید. سبزیجات را خوب بشویید،ریز خرد نمایید و با کره تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کرده و بگذارید 15 دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود؛ماکارونی را آبکش کرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید بعد از آبکش کردن ماکارونی،مواد را لابلای آن بریزید و 20 دقیقه آن را دم کرده و سپس سرو نمایید.[/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .