irsalam ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۸۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۸۹ دستور تهیه خیار شور فوری مواد لازم: خیار ریز و قلمی=20 عدد آب=2 لیتر نمک=4/3 لیوان جعفری،ریحان،ترخون=200 گرم سیر=15 تا 20 حبه فلفل قرمز تند=تعدادی تخم گشنیز نکوبیده=1 قاشق مرباخوری طرز تهیه: ابتدا خیارها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید.وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیارها،جعفری،ریحان،ترخون،فلفل و حبه های سیر(با پوست و قدری له شده)به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیارها را پر کنید تا کاملا سطح خیارها را بپوشاند. سپس کاملا شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از 4 تا 7 روز خیارشورها آماده است. بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگه داری کنید. خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهیم رنگ آن روشن می شود. صفر تا صد مراحل تولید خیارشور خانگی روش تهیه خیارشور به سبک آمریکایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۱ طرز تهیه خیار شور خانگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .