Captain_K2 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ طرز تهیه بورانی بادمجان بادمجانهای سرخ شده را در ظرفی میچینیم و روی آن آب گوجه فرنگی میریزیم. نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملا بپزند تا آب آنها خشک شود... مواد لازم: بادمجان سرخ شده 10عدد آب گوجه فرنگی یک لیوان سیر سه حبه پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری روغن مایع دو قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: - سیر را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود. - پیاز سرخ شده را به سیرها اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل میزنیم و کمی دیگر سرخ می کنیم. - بادمجانهای سرخ شده را در ظرفی میچینیم و روی آن آب گوجه فرنگی میریزیم. نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملا بپزند تا آب آنها خشک شود. - بعد از پختن بادمجانها، آنها را در داخل ظرفی له میکنیم، طوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملا مخلوط شوند. - سپس مخلوط سیر و پیاز سرخ شده را به آن اضافه می کنیم. نکات: این غذا بسیار سریع و راحت آماده میشود و خیلی خوشمزه است. به جای آب گوجه فرنگی میتوانید گوجه فرنگیها را هنگام پختن غذا، به صورت حلقهحلقه روی بادمجانها بچینید و بعد از پختن همراه بادمجانها له کنید. اگر گوجه فرنگی هم در دسترس نبود، می توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .