Captain_K2 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ ژله سبزی قالبی این ژله بمصرف گوشتهای سرد میرسد و در مواقعی كه با گوشتهای سرد پذیرائی میشود باید از آن استفاده كرد . ژلاتین را خورد كرده در كمی آبجوش حل میكنیم... مواد لازم : هندوانه 1000 گرم خیار 1 فنجان لوبیا سبز 500 گرم پیاز پخته خلال شده 500 گرم تخم مرغ پخته 4 عدد آب گوشت 2 فنجان ژلاتین 120 گرم ادویه قدری فلفل قدری نمك قدری طرز تهیه : این ژله بمصرف گوشتهای سرد میرسد و در مواقعی كه با گوشتهای سرد پذیرائی میشود باید از آن استفاده كرد . ژلاتین را خورد كرده در كمی آبجوش حل میكنیم آبگوشت را داغ كرده ژلاتین را با آن مخلوط می نمائیم باندازه كافی به آبگوشت نمك میزنیم . ظرف بیضی شكل متناسبی را انتخاب كرده مقداری از حلقه های هویج یك اندازه , 6 عدد لوبیا سبز و چند حلقه پیاز و چند ورق قارچ و چند حلقه تخم مزغ را كنار میگذاریم بقیه موارد را كمی ریز میكنیم و كمی ادویه و نمك و فلفل به آن میزنیم نصف از آبگوشت مخلوط با ژلاتین را با سبزیجات خورد شده مخلوط می نمائیم و این مواد را در ظرف میریزیم و در یخچال میگذاریم تا كمی بسته شود بقیه آبگوشت را نیز جداگانه در یخچال میگذاریم تا ان هم مثل فرنی كمی بسته شود روی ژله سبزی را با سبزیجات و تخم مرغ سفت مطابق شكل تزئین میكنیم و دور آنرا یك ردیف جعفری میچنیم و ژله سرد نیم بسته را روی آن میدهیم دوباره ظرف را در یخچال میگذاریم تا كاملا بسته شود ممكن است این ژله را با همان ظرف سر میز ببریم یا انكه ظرف را در آب گرم بزنیم دیسی روی آن قرار بدهیم و ژله را در ظرف برگردانیم در اینصورت بهتر است جعفری را بعدا دور ظرف بچینیم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .