رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

طرز تهیه دال عدس


ارسال های توصیه شده

طرز تهیه دال عدس

ابتدا پیاز را با روغن سرخ كنید. پیاز که طلایی شد، سیر را اضافه كنید و كمی تفت دهید.وقتی غذا جا افتاد، زیر آن را خاموش كنید و با گوشت كوب، دال عدس را کاملا بكوبید. این غذا را می توانید با ترشی هم بخورید...

مواد لازم :

عدس قرمز 2 پیمانه

پیاز بزرگ 1 عدد

سیر له شده 2 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط 2 عدد

لیمو عمانی 2 عدد

ادویه 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری

روغن 1 قاشق غذاخوری

تمبر هندی به میزان دلخواه

 

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را با روغن سرخ كنید. پیاز که طلایی شد، سیر را اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، فلفل، ادویه، لیمو عمانی، سیب زمینی و عدس را با هم به آن اضافه كنید. حرارت شعله را كاملا ملایم كنید تا با بخار بپزد. هر از چند گاهی همه مواد را زیر و رو كنید تا به ته ظرف نچسبد، زیرا عدس قرمز فورا می چسبد. بعد از اینكه غذا آب انداخت، تمبرهندی، نمک و آب را به میزان لازم اضافه کنید و اجازه دهید مواد كاملا بپزد. وقتی غذا جا افتاد، زیر آن را خاموش كنید و با گوشت كوب، دال عدس را کاملا بكوبید. این غذا را می توانید با ترشی هم بخورید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...