Captain_K2 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ پیاز سوخاری مکزیک مواد لازم: •پیاز متوسط ۳ عدد •بیسکویت شور ۳۰ عدد •چیپس سیب زمینی چند عدد •آرد ۲/۱ فنجان •دوغ ۲/۱ فنجان •تخم مرغ ۱عدد •فلفل قرمز ۴/۱ قاشق چایخوری •فلفل سیاه ۴/۱ قاشق چایخوری •نمک ۲/۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: •پیاز ها را پوست کنده و با ضخامت حدود ۱ سانتیمتر حلقه حلقه کنید. •چیپس سیب زمینی و بیسکویت شور را با هم بصورت پودر درآورید. •دوغ را با نصف آرد و تخم مرغ و فلفل خوب هم زده تا یک دست شود، سپس نمک را بیفزایید. •پیازها را در نصف مابقی آرد قرار داده سپس در تخم مرغ فرو برده و بعد در پودر بیسکویت بزنید. •فر را با ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید. •کف سینی فر را چرب کرده و پیازها را با فاصله در آن بچینید. •حدود ۱۰-۱۵ دقیقه برای سوخاری شدن پیازها کافی است. می توان به جای بیسکویت از نان خشک استفاده کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .