Captain_K2 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ قارچ سوخاری مواد لازم: قارچ نیم کیلو آرد سوخاری 2/1 پیمانه تخم مرغ 1 عدد شیر 1 قاشق غذاخوری نمک 2/1 قاشق چایخوری روغن زیتون طرز تهیه: قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند و در آرد می غلتانیم. تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم. قارچ های پوشیده از آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود، قارچ ها را داغ سرو کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .