رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

تره اسفناج غذای محبوب اردبیل


ارسال های توصیه شده

مواد لازم

اسفناج پخته شده نيم كيلوگرم

پياز يك عدد

سير دو حبه

لپه يك و نيم پيمانه

رب انار دو قاشق غذاخوري

كره 30 گرم

روغن دو قاشق غذاخوري

نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

تخممرغ يك عدد

غذاي محلي استان اردبيل

 

 

طرز تهيه :

لپه را ميگذاريم با مقداري آب نيم پز شود ، آب آنكه تمام شد با رب انار و كره كمي تفت ميدهيم، سپس در تابه مقداري روغن ريخته و پياز را درون آن سرخ مي كنيم، آنگاه سير، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه ميكنيم سپس اسفناج پخته شده را با اين مواد مخلوط مي كنيم و در اين لحظه لپه را به آن اضافه كرده و ميگذاريم با نصف استكان آب كمي جوش بزند. در آخر يك عدد تخممرغ را در ظرفي جداگانه زده و به مواد اضافه ميكنيم. وقتي تخممرغ خودش را گرفت از روي گاز آن را برداشته و در ظرف ريخته و با سبزيهاي مختلف تزئين ميكنيم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...