Captain_K2 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ پتاژ قارچ مواد لازم قارچ : 250 گرم آب گوشت : نیم لیتر خامه : 1 فنجان آرد برنج : 1 قاشق سوپخوری زرده تخم مرغ : 2 عدد آب لیمو : به مقدار لازم نمک : به مقدار دلخواه طرز تهیه : در ظرفی آب گوشت را ریخته آرد برنج را به آن می افزائیم و بهم می زنیم روی اجاق با حرارت ملایم میگذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه کمی غیظ شود ، سپس قارچ را تمیز نموده خرد می کنیم و در کره داغ شده سرخ می نمائیم و داخل مایه می ریزیم پس از چند جوش ، زرده تخم مرغ را بهم زده آماده کرده ایم با آب لیمو و مقدار کافی نمک به سوپ قارچ می افزائیم یکبار بهم می زنیم و از روی حرارت برمیداریم در سوپخوری ریخته خامه را روی آن میدهیم میتوانیم بجای شیر از خامه استفاده کنیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .