رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

طرز تهیه پتاژ قارچ


ارسال های توصیه شده

پتاژ قارچ

مواد لازم

قارچ : 250 گرم

آب گوشت : نیم لیتر

خامه : 1 فنجان

آرد برنج : 1 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ : 2 عدد

آب لیمو : به مقدار لازم

نمک : به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

در ظرفی آب گوشت را ریخته آرد برنج را به آن می افزائیم و بهم می زنیم روی اجاق با حرارت ملایم میگذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه کمی غیظ شود ، سپس قارچ را تمیز نموده خرد می کنیم و در کره داغ شده سرخ می نمائیم و داخل مایه می ریزیم پس از چند جوش ، زرده تخم مرغ را بهم زده آماده کرده ایم با آب لیمو و مقدار کافی نمک به سوپ قارچ می افزائیم یکبار بهم می زنیم و از روی حرارت برمیداریم در سوپخوری ریخته خامه را روی آن میدهیم میتوانیم بجای شیر از خامه استفاده کنیم .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...