irsalam ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۸۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۸۹ دستور تهیه پيتزا با قارچ مواد لازم : خمير پيتزا = به مقدار لازم قارچ= 100 گرم پياز ريز شده= يک قاشق سوپخوري پنير پيتزا =25 گرم روغن مايع=3 قاشق سوپخوري فلفل دلمه اي= 1 عدد گوجه فرنگي= 2 عدد سس پيتزا= 3 قاشق سوپخوري ارگانو يا آويشن شيرازي= يک قاشق سوپخوري نمک و فلفل= به مقدار لازم طرز تهيه : [align=justify]کف ظرف را کمي چرب کرده و خمير پيتزا را در آن پهن کنيد . سس پيتزا را روي خمير بماليد و کمي روغن مايع روي آن بريزيد. فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي را خرد کنيد. قارچ ها را نيز به شکل حلقه حلقه برش دهيد. پياز ، فلفل دلمه اي ، گوجه فرنگي و قارچ را روي خمير پيتزا بريزيد . سپس آويشن را بر روي اين مواد بريزيد . بعد پنير پيتزا را رنده کرده روي مواد را کاملاً با پنير بپوشانيد . البته بهتر است پنير پيتزا را در اواخر پخت، روي آن بريزيد تا پنير حالت کششي بيشتري داشته باشد. سيني را در وسط فري که قبلاً داغ شده قرار دهيد. درجه حرارت فر بايد 350 درجه فارنهايت باشد. پس از پخت و طلايي شدن سطح پيتزا آن را از فر خارج کرده و کمي سس پيتزا روي آن بريزيد.[/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .