Captain_K2 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم: پياز=4 عدد حلقه شده آرد سفيد=به مقدار لازم تخم مرغ زده شده=2 عدد شير=2/1 ليوان آرد سوخاري=به مقدار لازم پودر پياز=1 قاشق چايخوري پودر سير=1 قاشق چايخوري نمك=1 قاشق چايخوري طرز تهيه: 1. پيازهاي حلقه شده را ابتدا در ظرفي ريخته روي آن آب بريزيد تا كمي خيس بخورد. 2. پيازها را از آب خارج كرده ابتدا در آرد سفيد سپس به ترتيب در تخم مرغ،شير و در آخر در آرد سوخاري بغلتانيد. 3. حلقه هاي پياز را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .