رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

پخت پاكورا (غذای هندی)


ارسال های توصیه شده

pakora-indian.jpg

مواد لازم:

آرد سفيد=4/1 ليوان

آرد نخود=4/3 ليوان

پياز نگيني شده ريز=2 عدد بزرگ

فلفل سبز تند ريز شده=1 يا 2 عدد

گشنيز ريز شده=4/1 ليوان

شويد ريز شده=4/1 ليوان

تره فرنگي ريز شده=كمي

بيكينگ پودر=1 قاشق مرباخوري

زردچوبه=1 قاشق چايخوري

نمك=به مقدار لازم

آب=3/1 ليوان

روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم

 

 

طرز تهيه:

1. آرد سفيد+آرد نخود+بيكينگ پودر+نمك+زردچوبه+آب را با هم مخلوط كنيد.

2. پياز ريز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده به مواد اضافه كنيد سپس مواد را با قاشق هم بزنيد.

3. سبزيجات ريز شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.

4. از مواد به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته در ماهيتابه ريخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقيه مواد را به همين طريق سرخ كنيد.

5. پاكورا را به صورت گرم ميل كنيد همراه با سس فلفل يا سس گوجه فرنگي ميل كنيد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...