Captain_K2 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم: آرد سفيد=4/1 ليوان آرد نخود=4/3 ليوان پياز نگيني شده ريز=2 عدد بزرگ فلفل سبز تند ريز شده=1 يا 2 عدد گشنيز ريز شده=4/1 ليوان شويد ريز شده=4/1 ليوان تره فرنگي ريز شده=كمي بيكينگ پودر=1 قاشق مرباخوري زردچوبه=1 قاشق چايخوري نمك=به مقدار لازم آب=3/1 ليوان روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم طرز تهيه: 1. آرد سفيد+آرد نخود+بيكينگ پودر+نمك+زردچوبه+آب را با هم مخلوط كنيد. 2. پياز ريز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده به مواد اضافه كنيد سپس مواد را با قاشق هم بزنيد. 3. سبزيجات ريز شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد. 4. از مواد به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته در ماهيتابه ريخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقيه مواد را به همين طريق سرخ كنيد. 5. پاكورا را به صورت گرم ميل كنيد همراه با سس فلفل يا سس گوجه فرنگي ميل كنيد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .