رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

اطلاعات مفید و جامعی در مورد آناناس


ارسال های توصیه شده

به خواص آناناس فکر کرده اید؟

 

[align=justify]آناناس از آن دسته غذاهایی است که خوردنش کمی مشکل است. اما به شما تضمین می دهیم که همان لذتی را که از خوردن یک قطعه شکلات می برید، بتوانید از خوردن یک لیوان آب آناناس هم ببرید.

آناناس سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی مثل کلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین c است. علاوه بر این بسیار کم چربی و کم کلسترول است.

این خواص را می توانید از مصرف کمپوت آناناس، میوه تازه آن، میوه ی یخ زده یا حتی آب آناناس به دست آورید.

یکی از خواص مهم آناناس کمک به ساخت استخوان های سالم و استحکام استخوان هاست.

آناناس غنی از منیزیم، ماده معدنی ای است که وجودش برای ساخت استخوان ها و ارتباط بافت ها ضروری است. آناناس باعث رشد استخوان ها در بدن جوانان و استحکام استخوان ها در پسران می شود.

یک فنجان آناناس حدود ۷۳ درصد منیزیم مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند.

از دیگر خواص آناناس می توان به نقش آن در بهبود سرماخوردگی و کاهش میزان سرفه اشاره کرد.

اکثر افراد هنگام سرماخوردگی ویتامین c یا آب پرتقال بیشتری می خورند، غافل از این که خواص آناناس نیز کمتر از آنها نیست.

«بروملین» موجود در آناناس باعث کاهش شدید سرفه یا توقف سرفه های شدید و کاهش میزان آن می شود. پس هنگام سرماخوردگی خوردن آناناس را فراموش نکنید.[/align]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آناناس Pineapple

 

13711b99deb94c158d7839eed2558dd0.jpg

 

آناناس بومی جنوب برزیل و پاراگوئه است و در همین نواحی توسط سرخپوستان اهلی شده و مدت ها پیش از راهیابی اروپاییان به قاره آمریكا در سرتاسر جنوب و مركز آمریكا و هند شرقی انتشار یافت. سرخپوستان كارائیب میوه آناناس را به عنوان نماد دوستی و مهمان نوازی بر سر در خانه هایشان می آویختند و بعدها اروپاییان این نقش مایه را از آنها اقتباس كردند. امروز آناناس یكی از عمده ترین محصولات نواحی گرمسیری است و هاوایی، برزیل و تایوان بزرگترین تولیدكنندگان این محصول در جهان هستند.میوه مخروطی شكل، مركب، آبدار و گوشتی آناناس از تكوین گل های به هم پیوسته بر روی ساقه ای از جنس فیبر كه مركزش تقریباً گوشتی است، به وجود می آید. پوسته چرمی و سفت آناناس متشكل از واحدهای شش ضلعی است كه در هنگام رسیده شدن میوه به رنگ سبزتیره، زرد، نارنجی _ زرد یا متمایل به قرمز درمی آید. گوشت میوه نیز تقریباً از سفید تا زرد متغیر است. تنه درخت آناناس یك ساقه كوتاه و محكم و ضخیم با برگ های چرمی تسمه مانند به طول ۱۸۰-۵۰ سانتی متر است. میوه آناناس را یا همان طور تازه یا به شكل كنسرو شده، كنستانتره، مارمالات و مربا استفاده می كنند. آناناس حاوی مقدار قابل توجهی آب، نیتروژن، كلسیم، فسفر، آهن، كاروتن، تیامین، ریبوفلاوین نیاسین و اسید اسكوربیك است و ۱۰۰۰ گرم بخش خوردنی آن ۴۹ كالری دارد. میوه نارس آناناس سمی است و باعث التهاب گلو و اسهال می شود. در ضمن از آب میوه و میوه آناناس در پزشكی به عنوان مدر و دهان شویه استفاده می كنند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آناناس؛ ضد سرطان

 

4dc8fd2eb5588e6d75d1c56d5.jpg

 

 

پژوهشگران آناناس را نیز در فهرست گیاهان ضد سرطان جای دادند.

به گزارش خبرگزاری بی بی سی، كارشناسان مؤسسه تحقیقات پزشكی كوئینزلند موفق به استخراج دو نوع مولكول مختلف از ساقه های خرد شده آناناس شدند كه به گفته آنان می تواند در مبارزه علیه رشد تومورهای سرطانی به یاری انسان بشتابد. بر اساس این گزارش، یكی از این دو مولكول به نام «CCS» می تواند عملكرد پروتئین «Ras» را كه در توسعه ۳۰ درصد از سرطان ها نقش دارد، متوقف كند.

همچنین مولكول دیگر نیز به نام «CCZ» قادر است سیستم ایمنی بدن را برای هدف قرار دادن و نابود ساختن سلول های سرطانی تحریك كند. محققان بر بهره گیری از این مولكول های تازه كشف شده در توسعه داروهای جدید تأكید كرده اند و می گویند استفاده از این تركیبات ضد سرطان به ویژه در مبارزه با سرطان سینه، ریه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست بسیار مؤثر و كارآمد خواهد بود.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آناناس بهترین وسیله جلوگیری از سرماخوردگی

 

دانشمندان می گویند آناناس بهترین وسیله جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و زكام است .

محققان فرانسه كشف كردند كه یك قطعه آناناس تازه ،خشكی و درد حلق را كه از عوارض سرماخوردگی و انفلونزا است كاهش می دهد .

 

كارشناسان تغذیه تصریح كردند، آناناس حاوی مقدار زیادی قند و مواد غذایی مفید برای بدن است كه به راحتی جذب می شود و دارای انزیمهایی است كه به هضم غذا كمك می كند .

 

آنها خوردن سه تكه آناناس تازه یا ۵/۱ فنجان آب آن را در صورت احساس درد حلق براثر سرماخوردگی توصیه می كنند . متخصصان می گویند كنسرو آناناس ارزش غذایی خود را از دست می دهد .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به سختی خوردن آناناس توجه نکنید

 

آناناس از آن دسته میوه هایی است كه خوردنش كمی مشكل است. اما به شما قول می دهیم كه خوردن یك آناناس شیرین و رسیده همان لذتی را به شما می دهد كه از خوردن یك حبه شكلات به دست می آورید. آناناس علاوه بر طعم شیرینش دارای خواص زیادی نیز هست. آناناس دارای ویتامین ها و مواد معدنی زیادی مثل كلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین ث است. علاوه بر اینها كم چربی است و كلسترول كمی دارد.

 

خواص آناناس چه از طریق مصرف میوه تازه، كمپوت، میوه یخ زده و یا آب آناناس به بدن می رسد و هیچ فرقی در خاصیت آن نمی كند.

 

آناناس باعث استحكام استخوان ها می شود، یكی از خواص مهم آناناس كمك به ساخت استخوان هایی سالم است زیرا غنی از منیزیم هستند و همان طور كه می دانیم منیزیم ماده معدنی است كه برای ساخت استخوان ها و ارتباط بافت ها لازم و ضروری است. نوشیدن تنها یك فنجان آب آناناس ۷۳درصد منیزیم موردنیاز روزانه شما را تأمین می كند.

 

خواص آناناس برای سرماخوردگی و سرفه: اكثر افراد هنگام ابتلا به سرماخوردگی، مصرف ویتامین ث را افزایش داده یا مقدار زیادی آب پرتقال می نوشند غافل از اینكه مزیت آناناس نیز كمتر از آب پرتقال نیست. آناناس یك مزیت اضافه نیز داراست «برومیلین» موجود در آناناس باعث كاهش مخاط و كم شدن شدت سرفه، یا بهبود سرفه می شود.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نوشیدنی انبه و آناناس

 

این نوشیدنی بسیار مقوی و انرژی زا بوده و جهت رفع خستگی بسیار مفید است.

مواد لازم: انبــــه یك عدد

آناناس تازه یك دوم یك عدد

طرز تهیه: پوست آناناس را جدا و تكه تكه كنید سپس انبه را به خوبی بشویید و پوست بكنید و به چند قطعه تقسیم كنید و هسته ای آن را در آورید سپس این دو را داخل مخلوط كن بریزید و كاملاً مخلوط كنید اكنون داخل لیوان را پر از یخ كنید و با تكه های انبه و آناناس و تمشك آن را تزیین كنید و در صورت تمایل می توانید ۲ قاشق غذاخوری شكر به آن اضافه كنید اگر آناناس تازه در دسترس نبود از كمپوت آناناس استفاده كنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواص آناناس

 

پژوهشگران دریافته اند كه یك برش آناناس تازه , خشكی و درد های گلو را كه اولین نشانه های سرما خوردگی و آنفلونزا است كاهش می دهد . كارشناسان تغذیه می گویند : كه قند آناناس بالاست . و آناناس سرشار از مواد مغذی است . سریع جذب می شود و آنزیم هایی دارد كه به هضم غذا كمك می كند . و خوردن سه برشس آناناس تازه یا ۵/۱ لیوان آب آناناس به محض احساس خارش گلو بسیار مفید است . آناناس علاوه بر ویتامین های مهمی مانند a,b,c فلزاتی هم چون پتاسیم , كلسیم , آهن , فسفر , گوگرد و منگنز دارد .

برای كسانی كه سوء هاضمه , ضعف بدن , چاقی , التهابات مفاصل و تصلب شرایین دارند بسیار مفید است . اما به سبب داشتن قند زیاد , خوردن آن به بیماران مبتلا به قند سفارش نمی شود . باید توجه داشت كه كمپوت آناناس مفید نیست . زیرا در آناناس بسیاری از خاصیت های خود را به هنگام كمپوت شدن از دست می دهد . و پزشكان مصرف آناناس تازه را سفارش می كنند .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آناناس

 

2ec8c3ccce15d219f57eb8bc6d276ec9.jpg

 

آناناس از آن دسته غذاهایی است كه خوردنش كمی مشكل است.

اما به شما تضمین می دهیم كه همان لذتی را كه از خوردن یك قطعه شكلات می برید، بتوانید از خوردن یك لیوان آب آناناس هم ببرید.

 

آناناس سرشار از ویتأمین ها و مواد مغذی مثل كلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین ث است علاوه بر اینها بسیار كم چربی و كم كلسترول است.

 

این خواص را می توانید از مصرف كمپوت آناناس، میوه تازه آن، میوه یخ زده یا حتی آب آناناس به دست آورید.

یكی از خواص مهم آناناس كمك به ساخت استخوان های سالم و استحكام استخوان ها است.

آناناس غنی از منیزیم ماده معدنی ای است كه وجودش برای ساخت استخوان ها و ارتباط بافت ها ضروری است.

آناناس باعث رشد استخوان ها در بدن جوانان و استحكام استخوان ها در پسران می شود.

یك فنجان آناناس حدود ۷۳ درصد منیزیم مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می كند، از دیگر خواص آناناس می توان به نقش آن در بهبود سرماخوردگی و كاهش میزان سرفه اشاره كرد. اكثر افراد هنگام سرماخوردگی ویتأمین ث یا آب پرتقال بیشتر می خورند غافل از این كه خواص آناناس نیز كمتر از آنها نیست.

«بروملین» موجود در آناناس باعث كاهش شدید سرفه یا توقف سرفه های شدید و كاهش میزان لحاظ می شود. پس هنگام سرماخوردگی خوردن آناناس را فراموش نكنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ماسک آناناس

 

این میوه تاثیر جالبی بر جوش های غرور به ویژه گلوله های چربی زیر پوستی (جوش های کیستیک) دارد. برای تهیه ماسک آناناس کافی است که یک آناناس رسیده را پوست بکنید و در مخلوط کن بریزید تا به صورت مخلوط غلیظی در بیاید. سپس به اندازه وزن آن به آن الکل میوه ( الکل اتیلیک ) بیفزایید و یک لیوان روغن آفتابگردان به مخلوط حاصل اضافه کنید. حال می توانید روزی یک بار، هربار ۲۰ تا ۳۰دقیقه، این مخلوط را به صورت ماسک به دست آمده روی صورت خود قرار دهید و سپس آن را با آب سرد بشویید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درمان با آناناس

 

آناناس از آن دسته غذاهایی است که خوردنش کمی مشکل است. اما به شما تضمین می دهیم که همان لذتی را که از خوردن یک قطعه شکلات می برید، بتوانید از خوردن یک لیوان آب آناناس هم ببرید.آناناس سرشار از ویتأمین ها و مواد مغذی مثل کلسیم، پتاسیم، فیبر وویتامین ث است علاوه بر اینها بسیار کم چربی و کم کلسترول است.این خواص را می توانید از مصرف کمپوت آناناس، میوه تازه آن، میوه یخ زده یا حتی آب آناناس به دست آورید.

 

یکی از خواص مهم آناناس کمک به ساخت استخوان های سالم و استحکام استخوان ها است. آناناس غنی از منیزیم ماده معدنی ای است که وجودش برای ساخت استخوان ها و ارتباط بافت ها ضروری است. آناناس باعث رشد استخوان ها در بدن جوانان و استحکام استخوان ها در پسران می شود. یک فنجان آناناس حدود ۷۳ درصد منیزیم موردنیاز روزانه بدن را تأمین می کند، از دیگر خواص آناناس می توان به نقش آن در بهبودسرماخوردگی و کاهش میزان سرفه اشاره کرد. اکثر افراد هنگام سرماخوردگی ویتأمین ث یاآب پرتقال بیشتر می خورند غافل از این که خواص آناناس نیز کمتر از آنها نیست.

 

«بروملین» موجود در آناناس باعث کاهش شدید سرفه یا توقف سرفه های شدید و کاهش میزان لحاظ می شود. پس هنگام سرماخوردگی خوردن آناناس را فراموش نکنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آناناس

 

آناناس تازه دارای مخمر بسیار قیمتی به نام پاپائین است که بر روی معده اثر بسیار نیکوئی دارد. آب آناناس را در آفریقا برای درمان هر گونه مسمومیتی به کار می برند. بعلاوه بسیار مدر بوده و در موقع عقب افتادگی قاعده زنانه آنرا تجویز می کنند.

از آناناس عصاره ای استخراج می کنند که دارای خواص ضد تورم است بعلاوه جزو میوه های لاغر کننده به شمار می رود. از طرف دیگر به سبب سرشار بودن از مواد قندی و ویتامین های آ، ب و ث بسیار نیرو بخش است . همچنین آب آن برای درمان بعضی گلو دردها به کار رفته و بصورت استعمال خارجی برای مراقبت پوست از آن استفاده می کنند.

آناناس علاوه بر املاح دارای آنزیمی به نام بروملین مشابه پا پائین است که باعث سهولت عمل هضم شده و بر ضد بعضی بیماریهای انگلی نیز از آن بهره می گیرند.

عصاره آناناس به نام آناناز در پزشکی مصرف روزانه دارد و بر علیه اغلب عفونتها به کار می رود.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آناناس و هضم آسان غذا

 

آناناس حاوی آنزیم مخصوصی است که با شکستن ساختمان پروتئین غذاها به هضم آنها کمک میکند.

از آب آناناس میتوان به عنوان هضم کننده و نرم کننده غذاهای مختلف نظیر گوشت استفاده کرد. همچنین از آنزیم مخصوص در آناناس میتوان در تهیه غذاهای ژلاتینی نظیر انواع دسرها و ژله استفاده کرد. متخصصان معتقدند آناناس برای بهبود دستگاه گوارش مفید و منبع خوبی برای منیزیم و حاوی مقادیر قابل ملاحظهای ویتامین c و ویتامین b۱ است. آناناس به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین c ممکن است باعث سوزش مختصر نوک زبان شود که نگران کننده نیست.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آناناس اسم خود را از کجا گرفته است؟

 

وقتی شما به آناناس نگاه می کنید، حتماً فکر می کنید که دارید به یک میوه می نگرید. ولی در حقیقت آناناس میوه نبوده و بلکه گروهی از میوه های کوچک به هم چسبیده است، که هر کدام شبیه به یک سیب کوچک هستند. تخمدان مرکزی، ساقه ای است که هر یک از این میوه های کوچک روی آن به وجود می آید. ولی چون خود میوه آناناس شبیه میوه کاج است. بنابراین اسم آن را «پاین اپل» گذاشته اند.

 

اسپانیائی ها که از کاشفان اولیه قاره آمریکا بودند، وقتی به آمریکای جنوبی رسیدند، پی به وجود این میوه خوشمزه برده و در بازگشت آن را به عنوان ارمغان به اروپا آوردند و سال های سال بعد از آن اروپائیان خوش خوراک ثروتمند این میوه درشت و خوشمزه را در گلخانه های خصوصی خود پرورش می دادند. بنابراین این میوه یک چیز کاملاً تجملی بود. همانطور که صنعت حمل و نقل توسعه می یافت. امکان این فراهم می شد که آناناس در مناطق گرمسیری به عمل آمده و با کشتی به بازارهای شمالی حمل شود.

بنابراین امروزه غالباً آناناس دیگر به صورت سابق در گلخانه پرورش داده نمی شود و این نوع آن فراوان نیست.

امروزه مزارع وسیع آناناس در بسیاری از جاهای دنیا به وجود آمده است، مثل «هند غربی» فلوریدا، آفریقای شمالی، هاوائی و استرالیا.

 

گیاه آناناس تا سه فوت رشد می کند و در هر موقع از سال میوه می دهد. بعد از این که گیاه رسیده باشد. جوانه های تازه ای برای محصول بعدی در روی آن ظاهر می شوند. یک درخت آناناس ممکن است سالیان زیادی زندگی کرده، میوه بدهد.

برگ های آناناس، حاوی یک نوع الیاف است که در پارچه سازی به کار می رود.

 

برای به عمل آوردن گیاه آناناس، به ندرت از تخم آن استفاده می شود، بلکه معمولاً ازدیاد این گیاه بیشتر با قلمه زدن به عمل می آید. در ضمن باید این گیاه در زمین کاملاً زهکشی شده، کاشته شود. زمین های شن با چند اینچ عمق و برای این منظور مناسب تر است. بعضی اوقات هم پرچین های بلندی در اطراف این گیاه درست می کنند تا آن را از سرمای احتمالی و یا گرمای خیلی زیاد حفظ می کند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چگونه تشخیص بدیم آناناس رسیده

 

a4273ad0b424b280648dfe3b233c051b.jpg

 

آناناس میوه ای است که بعد از چیدن فرایند رسیدن آن مختل میشود.پس موقع خرید چگونه بفهمیم که آناناس رسیده یا نه؟آگر به آسانی برگی از بالای آناناس جدا شد و آناناس بو و عطر خوبی داشت آناناس رسیده است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آناناس

 

3cbe380ca0ad31cd024855b1da2c9ffa.jpg

 

کاشت درخت آناناس در فضای آپارتمان با اندکی توجه و مراقبت به سادگی امکان پذیر است.

برای کاشت درخت آناناس نیاز به گلدان در اندازه های بسیار بزرگ است. خاک گلدان باید مرطوب و عاری از هرگونه سنگ ریزه باشد.

 

قبل از کاشت، خاک گلدان را به کودهای گیاهی شامل پتاسیم مخلوط کنید.

برای کاشت، دانه یا ریشه گیاه را در عمق ۶۰ سانتی متری خاک گلدان بکارید و گلدان را در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید.

 

این گیاه نیازمند نور خورشید حداقل پنج تا شش ساعت در روز است. آبیاری گلدان ها باید هنگامی انجام گیرد که خاک گلدان خشک باشد.

 

هر تابستان خاک گلدان را با بارورکننده های مناسب مخلوط کنید. برگ های زرد و کهنه را هرس کنید.

بیست ماه پس از کاشت اولیه گیاه میوه می دهد و حدود شش ماه بعد میوه گیاه تقریباً رسیده است و می توان آن را برداشت کرد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آناناس،میوه عیادت

 

خیلیها وقتی به ملاقات یک بیمار میروند برایش کمپوت آناناس میخرند؛ چون این تصور همیشه وجود داشته که آناناس برای بیماران میوه مفیدی است و میتواند دردها و زخمهایشان را التیام دهد...

ممکن است آناناس جزو سبد خرید معمولتان نباشد، به این دلیل که کمی گران است و خوردنش هم کمی سخت. اما بد نیست بدانید که این میوه واقعا خواص فراوانی دارد و حتی میتواند در پیشگیری از بعضی بیماریها و درمان بعضی دردها موثر باشد.

این میوه گرمسیری جزو میوههایی است که حاوی بروملین هستند و به این دلیل آن را یکی از بهترین و مقویترین میوهها میدانند. آناناس از نظر ظاهری به شکل بیضی و گاهی گرد بوده و رنگ سبز، قهوهای و زرد و برگهای آبی سبزش به همراه عطر ویژهاش، آن را به میوهای منحصر به فرد تبدیل کرده است.

 

● آناناس در یک نگاه

آناناس سرشار از مواد مغذی مثل منگنز، پتاسیم، فیبر و ویتامینهای c و a است. خوردن ۱۰۰ گرم از این میوه میتواند ۲۵ درصد از نیاز بزرگسالان را به ویتامین c تأمین کند. در ضمن، این میوه منیزیم فراوانی دارد و وجودش برای ساخت استخوانها ضروری است. این میوه یک منبع عالی منگنز نیز بوده و اثرات این ماده معدنی بر رشد، تولید مثل، متابولیسم، تشکیل بافت پیوندی و عملکرد آنزیمها نیز در طی بررسیها شناخته شده است. فراموش نکنید که خوردن این میوه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و در هر ۱۰۰ گرمش ۴۱ کیلوکالری انرژی و ۱۶۰ میلیگرم پتاسیم دارد. بنابراین مصرف تازه این میوه برای فشار خونیها مناسب است.

 

● منبع آنتیاکسیدانها

حتماً میدانید که ویتامین c از جمله آنتیاکسیدانهای قوی است و میتواند سلولهای بدن را در برابر حملات و آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت کند. این رادیکالهای آزاد نقش مهمی در تشکیل پلاکهای مخرب عروق و بیماری آترواسکلروزیس دارند و حتی در بروز حملات آسم، آسیب به سلولهای رودهای و نیز سرطان دخیلاند. از این رو، خوردن آناناس که حاوی مقدار زیادی ویتامین c است به منظور پیشگیری از این بیماریها به عنوان یک عادت غذایی مناسب شناخته شده است. بنابراین، در صورتی که میخواهید سیستم ایمنی قوی داشته باشید، میتوانید از این میوه خوشمزه کمک بگیرید و سبد میوهتان را با حضورش متنوع کنید.

 

● دشمن نیتروزآمین

این میوه دارای دو اسید به نامهای کلروژنیک اسید و پکوماریک اسید است که از ترکیبات آمینها و نیتروکسیدها بوده و در معده از تشکیل نیتروزامین که یک عامل سرطانزاست، جلوگیری میکند. اما فراموش نکنید که خوردن این میوه (البته اگر نارس باشد) برای کسانی که به زخم معده دچارند، توصیه نمیشود زیرا اسید فراوانی داشته و این اسید میتواند موجب تشدید زخم شود. بنابراین، مبتلایان به زخم معده باید از مصرف این میوه خودداری کنند.

 

● آناناس و بیماران

حتما شما هم توجه کردهاید که خیلیها وقتی به ملاقات بیماری میروند، برایش کمپوت آناناس میبرند. اما در کل، مصرف آناناس تازه از کمپوتش بهتر بوده و در بیمارانی که مشکل معده ندارند، میتواند در تسریع روند بهبودیشان کمککننده باشد. زیرا حاوی آنزیمی به نام بروملین است که از تشکیل لختههای خونی جلوگیری میکند و همانند هپارین لختههای خونی را حل کرده و به این ترتیب مانع از سکته مغزی و قلبی در میانسالان و تشکیل کبودی زیر پوست بعد از جراحی میشود. به علاوه، این میوه به دلیل داشتن بروملین و ویتامین c در کنار هم موجب تسریع بهبود زخمها شده و از نفوذ خون در بافتهای دیگر جلوگیری کرده و سبب تحریک مادهای به نام پلاسمین میشود که حلکننده لختههاست.

 

● خرید و نگهداری آناناس

اگر میخواهید نوع مرغوب و رسیده آناناس را بخرید، کافی است یک برگ از بالای میوه جدا کنید.

 

اگر برگ به راحتی جدا شده و عطر و بوی خوبی به مشام برسد، معلوم است که این میوه کاملا رسیده است. در ضمن، همیشه دنبال آناناسی باشید که از نظر وزنی سنگینتر از اندازهاش باشد و به یاد داشته باشید که بزرگ و یا کوچک بودن آن بر کیفیتش هیچ اثری ندارد. در ضمن، این میوه باید عاری از هر گونه شکستگی، نقاط سفت و رنگ پریدگی باشد زیرا وجود نقاط سفت نشان از این موضوع است که آناناس خیلی زود چیده شده و هنوز به طور کامل نرسیده است و این در حالی است که نتایج بررسیها حاکی از این موضوعاند که میوههای رسیده ویتامین و آنتیاکسیدان بیشتری دارند.

 

● شرایط نگهداری

آناناس را میتوان در هوای اتاق یا آشپزخانه به مدت دو روز نگهداشت. نگهداری از این میوه به مدت یکی دو روز سبب نرمتر شدن و آبدار شدنش میشود. اگر بعد از ده روز نخواستید آناناس را بخورید میتوانید آن را در یک کیسه پلاستیکی بین سه تا پنج روز در یخچال بگذارید. نگهداشتن این میوه در یخچال باعث میشود آب این میوه حفظ شده و طعم و مزهاش افت نکند. حتی آناناس را به راحتی میتوان فریز کرد اما این روش نگهداری نیز کمی با افت کیفیت همراه خواهد بود.

 

هر ۱۰۰گرم آناناس فقط ۴۱ کیلوکالری انرژی و ۱۶۰ میلیگرم پتاسیم دارد. بنابراین عادت به خوردن آن به فشار خونیها توصیه میشود.

 

 

مژگان کریمی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...