Captain_K2 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ مواد لازم: کره یا مارگارین=150 گرم شکر=160 گرم تخم مرغ=3 عدد موز=3 یا 4 عدد آرد=350 گرم بیکینگ پودر=3 قاشق چایخوری نمک=4/1 قاشق چایخوری گردوی خرد شده=100 گرم وانیل=نصف قاشق چایخوری شیر=نصف فنجان طرز تهیه: 1. قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید. 2. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره یا مارگارین را بزنید تا پف کند و بتدریج شکر را به آن بیفزایید. سپس یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. 3. موز را با پشت چنگال له کرده یا از الک رد کنید. پوره مز را به مایه قبلی اضافه کنید. 4. آرد را همراه با بیکینگ پودر الک کنید. سپس با نمک،گردوی خرد شده و وانیل را به مایه همراه موز اضافه کنید و به تناوب شیر را بیفزایید و مخلوط کنید. 5. خمیر را داخل قالب بریزید و در طبقه دوم فر 50 دقیقه بپزید. روی آن را با پودر قند و خامه تزئین کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .