Captain_K2 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ طرز تهیه پاستیل ژله ای ابتدا پكتین را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا كاملا شكر در آن حل شود... مواد لازم : پكتین 10 گرم پودر تارتار 10 گرم گلوكز مایع 100 گرم شكر 450 گرم آب 500 میلی لیتر شكر اضافی 12 گرم اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا پكتین را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا كاملا شكر در آن حل شود. سپس گلوكز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در كمی آب سرد حل كرده و به باقی مواد اضافه می كنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است. در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم. سپس در سینی تقریبا گودی كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم. بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شكر نم دار می پوشانیم. 30 دقیقه صبر می كنیم تا پاستیل ها آماده شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .