Captain_K2 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ طرز تهیه کیک شکلاتی موکا شکلات تخته ای تلخ را روی بخار آب کتری ذوب کنید.در یک کاسه آرد ، گردو، شکلات چیپسی ،کاکائو، نمک و پودر اسپرسو را مخلوط کنید... مواد لازم: شکلات تلخ شیرین ( شکلات 70درصد شیرین )=300 گرم گردوی خرد شده=200 گرم آرد=150گرم شکلات چیپسی=100 گرم پودر کاکائو=20 گرم نمک =مقداری پودر قهوه اسپرسو=2 ق.چ تخم مرغ=5 عدد شکر=250 گرم روغن مایع ( روغن کانولا بهتره )=4/1 لیتر مواد لازم برای مایع شکلات رویه کیک: شکلات شیری= 200 گرم خامه =200 گرم پودر کاکائو=1ق.چ طرز تهیه : شکلات تخته ای تلخ را روی بخار آب کتری ذوب کنید.در یک کاسه آرد ، گردو، شکلات چیپسی ،کاکائو، نمک و پودر اسپرسو را مخلوط کنید.در یک کاسه دیگر تخم مرغ و شکر را با همزن به سرعت بزنید تا کرم رنگ شود.سپس روغن را کم کم اضافه کنید.مخلوط حاصل را با شکلات ذوب شده کم کم هم دما کرده و سپس تمام شکلات را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را به ترکیب تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. زیاد هم نزنید.کف یک سینی مستطیل را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را روی آن بریزید و دقت کنید که به صورت یکنواخت پخش شود. سپس سینی را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.سپس خارج کنید و اجازه دهید که سرد شود. پس از سرد شدن با چاقو به قطعات مربعی برش دهید. برای تهیه رویه شکلاتی در یک ماهیتابه کوچک خامه را با ملایمت حرارت دهید تا آب شود. سپس شکلات شیری رنده شده را به آن اضافه کنید. سریع هم بزنید که مخلوط ته نگیرد.وقتیکه به اندازه کافی غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.پس از کمی خنک شدن بر روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید تا مایع شکلات رویه کاملا بندد.قبل از سرو روی آن پودر کاکائو الک کنید و با چای یا قهوه داغ سرو کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .