Captain_K2 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ مواد لازم: تخم مرغ=4 عدد آرد=3 لیوان شکر=2 لیوان شیر=1 لیوان روغن نباتی=1 لیوان وانیل=1 قاشق غذاخوری پکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری نارگیل=1 لیوان کشمش=1 لیوان قالب های کوچک مخصوص کیک طرز تهیه: 1. تخم مرغ ها را با شکر و وانیل خوب هم می زنیم. 2. روغن و شیر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه نرم شود. 3. آرد و پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی هم می زنیم. 4. قالب ها را چرب کرده،یا از کاغذ روغنی مخصوص برای داخل قالب استفاده می کنیم. 5. نارگیل و کمی کشمش در قالب ها ریخته و روی آنها را تا نصف قالب از مواد پر می کنیم(می توانیم نارگیل و کشمش را با مایه کیک نیز مخلوط کنیم) 6. قالب ها را در ظرف مخصوص فر می چینیم و سپس سینی را در فر به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا کیک ها پف کنند و روی آن نیز طلایی رنگ شود.(بهتر است ابتدا شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین و سپس 10 دقیقه با حرارت بالا بپزیم تا پف بیشتری کنند) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .