Captain_K2 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ کیک اسفنجی با پنیرخامهای معمولا اغلب کیکهای پنیر دارای بافتی سفت بوده و از ترکیباتی شبیه به خرده بیسکویت تشکیل میشود ولی در این مدل، کیک، فرمی اسفنجی با همان بافت نرم معمول را داشته و طعم خاصی دارد. ▪ مواد لازم برای ۱۶ نفر: - ۳عدد تخممرغ بزرگ (زرده و سفیده جدا شود) - ۱۷۵ گرم یا یک پیمانه پودرقند - ۳قاشق سوپخوری آب داغ - ۱۸۵ گرم یا یک و دو سوم پیمانه آرد گندم الکشده - نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر - پودر قند الکشده، مقداری میوه فصل و خلال پوست لیموترش برای تزئین ▪ مواد داخل کیک: - ۵۰۰ گرم یا ۵/۲ پیمانه پنیرخامهای - نصف پیمانه خامه پرچرب (آرام زده شود) - ۲۵ گرم یا ۲قاشق سوپخوری پودرقند - ۲قاشق چایخوری لیموترش ▪ طرز تهیه: ۱ ) فر اجاقگاز را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید. یک قالب کیک مستطیل شکل به عرض۲۰ و طول ۳۰ سانتیمتر تهیه کرده و کف و دیواره آن را چرب کنید. زردههای تخممرغ را به همراه پودر قند در کاسهای ریخته و به اندازهای بزنید که حالت کرم مانند و کشدار به خود بگیرد. ۲) آب داغ را به همراه آرد و بیکینگپودر به زرده زدهشده تخممرغ اضافه کرده و هم بزنید. از طرف دیگر، سفیدهها را در کاسهای تمیز ریخته و به آرامی هم بزنید، سپس به مخلوط زردهها اضافه کنید. ۳ ) مخلوط خمیر کیک را داخل قالب ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارتی که از پیش برای گرم کردن فر تنظیم کرده بودید، قرار دهید تا پخته و رنگ آن طلایی متمایل به قهوهای روشن شود ▪ نکته: برای امتحان، با دست روی آن فشار وارد کنید. اگر سفت شده بود قالب را بیرون آورده و پس از سرد شدن، روی سطحی میلهای برگردانید و مدتی صبر کنید تا ۲طرف کیک کاملا سرد شود. ۴) پس از آن با چاقویی تیز و لبکنگرهای، کیک را با دقت بهصورت طولی به ۲نیم کرده و هر نیمه را بهطور جداگانه در ظرفی قرار دهید. ۵) پس از آن – با مخلوط کردن پنیرخامهای، خامه، پودرقند و آب لیموترش – مواد داخل این کیک پنیر را آماده کنید. حالا یک لایه از کیک را روی سینی بزرگی قرار داده، سپس مخلوط خامهای داخل کیک را با قاشق روی آن ریخته و خوب پخش کنید. در پایان، لایه دیگر کیک را روی مخلوط خامهای قرار داده و با دست کمی فشار دهید. ۶) کیک را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خامه، خودش را بگیرد. سپس مقداری پودرقند الک شده روی آن پاشیده و با چاقو به قطعات کوچک ببرید و همراه با میوههای فصل و خلال پوست لیموترش سرو کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .