Captain_K2 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ کیک لیموترش خممرغها را به همراه شكر حدود پنج دقیقه به هم میزنیم. سپس به آن روغن مایع و شیر را اضافه میكنیم بعد از مخلوط شدن پوست رندهشده لیمو و آب لیموترش... مواد لازم: تخممرغ= سه عدد شكر= یك و نیم پیمانه روغن مایع= یك پیمانه پوست رندهشده لیموترش= دو قاشق چایخوری آب لیموترش= 1/4 پیمانه بیكینگپودر= یك و نیم قاشق چایخوری شیر =نصف پیمانه آرد= سه پیمانه طرز تهیه: تخممرغها را به همراه شكر حدود پنج دقیقه به هم میزنیم. سپس به آن روغن مایع و شیر را اضافه میكنیم بعد از مخلوط شدن پوست رندهشده لیمو و آب لیموترش را میریزیم و در نهایت آرد مخلوط شده با بیكینگپودر را كمكم اضافه میكنیم، مایه حاصله را درون قالب ریخته و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار میدهیم به مدت زمان 30دقیقه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .