Captain_K2 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ شیرینی توت فرنگی به شکل ماهی پوست لیمو را به نرمی رنده کرده و بهمراه آرد در ظرفی بریزید. وانیل، شکر، نمک و بکینگپودر را با هممخلوط کرده و به ظرف مورد نظر اضافه کنید... ● مواد لازم ▪ توت فرنگی ۵۰۰ گرم ▪ لیمو ترش ۱ عدد ▪ یک عدد تخممرغ کامل + یک عدد زرده تخممرغ ▪ آرد ۲۵۰ گرم ▪ کره نرمشده ۱۵۰ گرم ▪ شکر ۱۲۵ گرم، ▪ بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری ▪ ژله توتفرنگی ۱۰۰ گرم ▪ وانیل ۱۴ قاشقچایخوری ▪ روغن ۲ قاشق سوپخوری ▪ نقل سفید ▪ کمی نمک ● طرز تهیه پوست لیمو را به نرمی رنده کرده و بهمراه آرد در ظرفی بریزید. وانیل، شکر، نمک و بکینگپودر را با هممخلوط کرده و به ظرف مورد نظر اضافه کنید. وسط مواد را کمی گود کنید، کره را چند قسمت کرده و دروسط آنها قرار دهید و سپس آنها را با نوک انگشتان خود آرام ورز داده تا خمیر مواد کاملا با هم مخلوط شوندپس از آن تخممرغ و زرده تخممرغ را اضافه نمائید و ورز داده تا خمیر به دستتان نچسبد. سپس آنها را بمدتیکساعت درون کیسهای در یخچال قرار دهید. فر را از قبل تا دمای ۲۱۰۰c گرم کنید. روی میز را آرد پاشیدهخمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز نمائید. سپس خمیر را با چاقو یا خمیربر به صورت ۶ عدد ماهی برشدهید. خمیر را در سینی چرب شده قرار دهید و آنها را بمدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید. توسط گریل سطح رویخمیرها را هم برشته کنید و بگذارید کاملا سرد شود. سپس ژلهای را که کمی خود را گرفته و از حالت مایعکامل درآمده روی ماهیها بمالید. توت فرنگیها را از طول برش داده بر روی ماهیها قرار دهید و باقیماندهژله را روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژلهها بسته شود سپس با نقل سفید روی آن را تزئین نمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .