Captain_K2 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ مواد لازم برای : مرغ=1 كیلو پیاز=1 عدد بزرگ گوجه فرنگی=1 عدد جعفری ریز شده=2 قاشق غذاخوری زردچوبه=1 قاشق غذاخوری ادویه هندی=2 قاشق غذاخوری نمك=كمی روغن=2 قاشق غذاخوری مواد لازم برای برای سس: ماست=2 لیوان پیاز=3 عدد سیر=3 حبه گشنیز ریز شده=1 قاشق غذاخوری آب=1 فنجان طرز تهیه: 1. مرغ را به قطعات كوچك خرد كنید. 2. پیاز را در روغن سرخ كرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه كرده به مدت 3 دقیقه آن را تفت دهید. 3. مواد لازم برای برای سس را در مخلوط كن ریخته با هم مخلوط كنید. سس بدست آمده را روی مرغ بریزید سپس در ظرف را گذاشته بگذارید مرغ با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه بپزد. 4. گوجه فرنگی ریز شده+جعفری را به مواد اضافه كرده بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه بجوشد. 5. زردچوبه+ادویه هندی+نمك را به مواد اضافه كرده هم بزنید سپس بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه دیگر بپزد. 6. خورش را با برنج سرو كنید. نكته: در صورتی كه در حین پختن آب آن تمام شده باشد به آن كمی آب جوش اضافه كنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .