Captain_K2 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ مواد لازم : سینه مرغ چرخ شده 500 گرم فلفل دلمه ی خرد شده 1 عدد متوسط سیر خرد شده 4 حبه برگ گشنیز خرد شده نصف لیوان فلفل تند کوچک خرد شده 2 عدد تخم مرغ 1 عدد مغز نان باگت 5/1 لیوان پوست لیموی رنده شده 2 قاشق مرباخوری پیازچه خرد شده 4 قاشق سوپ خوری نمک به مقدار کافی روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم طرز تهیه: سینه مرغ، فلفل ، سیر، برگ گشنیز و خرده های نان را به همراه تخم مرغ در غذا ساز بریزید تا به طور کامل مخلوط شود. سپس این مواد را با پیازچه، پوست لیموی رنده شده و نمک مخلوط کنید. به دستتان کمی آرد بزنید تا مواد مخلوط شده به دستتان نچسبد. سپس کمی از مخلوط برداشته و به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ کنید. برای تهیه سس این غذا ، سس گوجه فرنگی را با آب لیمو، سیر و فلفل قرمز تند به طور کامل مخلوط کنید و بعد از سرخ کردن، موقع سرو غذا کمی از این سس روی پته ها بریزید. با مرغ می توان خورش ، سوپ ، کتلت ، قاطی پلو ، غذاهای رژیمی و حتی غذاهای خارجی نیز تهیه کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .