Captain_K2 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ مواد لازم بادمجان - یك كیلو گوشت مرغ - 750 گرم پیازداغ - دو قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی - دو قاشق سوپخوری غوره - 300 گرم نمك، روغن و زردچوبه - به میزان لازم گوجهفرنگی ریز - در صورت تمایل چند عدد طرز تهیه : بادمجانها را پس از پوست كندن و گرفتن تلخی آب آن را در روغن سرخ كرده، كنار میگذاریم. مرغ را به اندازه دلخواه خرد كرده با كمی روغن تفت میدهیم، سپس رب، پیاز داغ، زردچوبه و نمك را به آن اضافه كرده و میگذاریم نیمپز شود. وقتی كه مرغها نیمپز شد، بادمجانهای سرخ شده را روی مرغها چیده و غوره را هم روی آن میریزیم و میگذاریم تا مرحله پخت كامل شود. میتوان گوجهفرنگیها را هم روی بادمجانها گذاشت تا بپزد یا این كه در كمی روغن سرخ كرده و پس از كشیدن خورش دور ظرف چید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .