irsalam ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام و دراین بخش یک سری کتاب های صوتی رو با موضوع رمان و داستان قرار خواهیم داد منابع کتب هم از سایت های زیر هست و ایرانی سلام هیچ دخل و تصرفی در فایل ها ندارد کتاب های صوتی - دانلود رایگان کتاب های صوتی لیست کتاب های صوتی با موضوع رمان و داستان دانلود کتاب صوتی مرد نامرئی – هربرت جرج ولز دانلود کتاب صوتی تام سایر – مارک توین اتاقی از آن خود ( متن کامل ) - ویرجینیا وولف نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ دانلود کتاب صوتی مرد نامرئی – هربرت جرج ولز نويسنده: هربرت جرج ویلز راوي:نادر ملک زاده زمان کل: ۵ ساعت و ۴۸ دقیقه دانشمندی به نام گریفین مادهای شیمیایی را کشف میکند که باعث نامرئی شدن موجودات میشود. وی این روش را با موفقیت بر روی خودش آزمایش میکند، ولی نمیتواند دوباره به حالت اول بازگردد. مرد نامرئی با مشکلات زیادی دست به گریبان میشود، از جمله اینکه بر خلاف بدنش لباسها و غذایی که میخورد نامرئی نمیشوند و او مجبور است برای اینکه لو نرود تمام بدن خود از جمله سر و صورت و چشمهایش را از دیدگان همه پنهان کند یا اینکه بدون لباس راه برود. پس از اینکه پولهای مرد نامرئی تمام میشود با استفاده از خاصیت نامرئی بودنش شروع به انجام اعمال خلافکارانه میکند و به هر جایی که پا میگذارد وحشت به پا میکند و غوغا بر میانگیزد. در پایان داستان او توسط مردم کشته میشود و بدنش کم کم نمایان میشود. این کتاب صوتی را می توانید در ادامه دانلود کنید. دانلود با لینک مستقیم: دانلود بخش اول (حجم: ۲۷MB) دانلود بخش دوم (حجم: ۳۱MB) دانلود بخش سوم (حجم: ۲۷MB) دانلود بخش چهارم (حجم: ۳۱MB) دانلود بخش پنجم (حجم: ۳۸MB) (Format: Mp3 Archive Type: RAR) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ دانلود کتاب صوتی تام سایر – مارک توین نويسنده: مارک توین مترجم: محسن سلیمانی راوي:مینا شریفاتی زمان کل: ۵ ساعت و ۴۵ دقیقه ماجراهای تام سایر، داستانی است که از زاویه دید تام، پسری نوجوان در شهر کوچک سن پترزبورگ، پیش از جنگ داخلی آمریکا روایت میشود. تام پسری ماجراجو و خیالپرداز است. بازیگوشیهای تام و دوستانش اغلب آنها را به دردسر میاندازد. یک شب تام و دوست صمیمیاش، هاک، در پی یک ماجراجویی به قبرستان میروند و به طور تصادفی شاهد قتل دکتر رابینسون میشوند. آنها سوگند میخورند که راز آن شب را هرگز برملا نکنند. ماف پاتر از اهالی شهر که دائمالخمر است با توطئهچینی جو سرخپوسته به اتهام قتل دستگیر میشود، اما بچهها میدانند ماف پاتر بیگناه است و ..این کتاب صوتی را می توانید در ادامه دانلود کنید. دانلود با لینک مستقیم: دانلود بخش اول (حجم: ۱۲٫۴MB) دانلود بخش دوم (حجم: ۱۰٫۳MB) دانلود بخش سوم (حجم: ۹٫۸MB) دانلود بخش چهارم (حجم: ۱۹MB) دانلود بخش پنجم (حجم: ۱۹MB) (Format: Mp3 Archive Type: RAR) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اتاقی از آن خود ( متن کامل ) - ویرجینیا وولف عنوان: اتاقی از آن خود ( متن کامل ) نویسنده: ویرجینیا وولف مترجم: صفورا نوربخش تعداد صفحات: 163 زبان: فارسی نوع فایل: PDF حجم: 1.95 مگابایت توضیحات: اتاقی از آن خود از مشهورترین کتابهای ویرجینیا وولف نویسنده انگلیسی است که در سال ۱۹۲۹ در ۴۷ سالگی وولف منتشر شد. این کتاب در کلاسهای آیین نگارش پایههای مختلف تحصیلی دانشگاهی تدریس میشود. علاوه بر اهمیت شیوه نگارشی آن، این کتاب ویژگیهای نثر مدرنیستی را در مقالهنویسی وارد کرده و سبک جدیدی ایجاد کرده است. گذشته از این، اتاقی از آن خود را شکل دهنده جریان نظری فمینیستی و به طور خاص نقد ادبی فمینیستی میدانند. وولف این کتاب را پس از سخنرانیهای «زن و داستان» در کالج نیوهام و کالج گرتن در اکتبر ۱۹۲۸ و نوشتن مقالهای با همین نام در در مجله ادبی فوروم در نیویورک نوشت. این کتاب در ۲۱ اکتبر ۱۹۲۹، یک سال پس از سخنرانیها منتشر شد. در اوایل آن سال ویرجینیا وولف بیمار شد و در بستر بیماری به فکر نوشتن این کتاب افتاد. دفترخاطراتش نشان میدهد که قصد داشته نوشتن امواج را آغاز کند اما فکر اتاقی از آن خود رهایش نمیکند و بر آن میشود که آن را با سبکی نو، «نیمی محاوره و نیمی گفتگوی درونی» بازنویسی کند. او کتاب را سه ماه بعد از نوشتن مقاله و در عرض یک ماه به پایان برد، چنانکه خود نوشته است: «با چنان سرعتی مینوشتم که وقتی قلم به دست میگرفتم مثل بطری آبی بودم که سر و ته شده باشد. با نهایت سرعتی که میتوانستم مینوشتم؛ بیش از حد سریع، چون حالا برای تصحیح آن نوشتهها باید زحمت بکشم، اما این روش به آدم آزادی میدهد و اجازه میدهد از فکری به فکر دیگر بپرد.» علاوه بر اهمیت شیوه نگارشی آن، این کتاب ویژگیهای نثر مدرنیستی را در مقالهنویسی وارد کرده و سبک جدیدی ایجاد کرده است. گذشته از این، اتاقی از آن خود را شکل دهنده جریان نظری فمینیستی و به طور خاص نقد ادبی فمینیستی میدانند. بحث دربارهٔ محرومیتهای زنان پیش از ویرجینیا وولف نیز وجود داشت، اما میتوان گفت وولف نخستین کسی است که این مسئله را «در تقابل با گفتمانهای غالب و پیش فرضها» بررسی میکند. کتاب جنس دوم سیمون دوبوار نیز با نگرشی نزدیک مدت کمی پس از این کتاب منتشر شد. رابطه اتاقی از آن خود با نقد فمینیستی متقابل است و هر یک دیگری را از نو تعریف میکنند. کتابهای ادبیاتی از آن خودشان اثر الین شوالتر، زن دیوانه در اتاق زیر شیروانی از ساندرا گیلبرت و سوزان گابر، و مجموعه مقالات فمینیستی جدید دربارهٔ ویرجینیا وولف از جین مارکوس به بررسی این ارتباط میپردازند. دانلود با لینک مستقیم: پسوورد: www.readbook.ir (دقت کنید همه ی حروف کوچک وارد شود) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۸ [h=1]دانلود کتاب صوتی یک روز انتظار[/h] از: ارنست همینگوی مترجم: زهرا تدین موضوع: کتابهای صوتی داستان و رمان فرمت: MP3 زبان: فارسی [h=2]معرفی کتاب صوتی یک روز انتظار[/h] کتاب صوتی یک روز انتظار اثر ارنست همینگوی، داستانی آموزنده دربارهی پدر و پسری بیمار است.در قسمتی از کتاب صوتی یک روز انتظار (A Day’s Wait) میشنویم:پایین که آمدیم دکتر سه نوع کپسول و طرز مصرف آنها را به من داد. یکی تببر بود، یکی دیگر مسهل بود، و سومی هم اسید خون را پایین میآورد. دکتر گفت میکروب آنفولانزا فقط در محیط اسیدی زنده میماند. ظاهراً چیزی نبود که در مورد آنفولانزا نداند و گفت اگر تبش از صد و چهار درجه بالاتر نرود، اصلاً نباید نگران سلامتیش باشیم. اخیراً آنفولانزای خفیفی شیوع پیدا کرده بود، و اگر بچه سینه پهلو نمیکرد، خطری نداشت.به اتاق که برگشتم درجه تبش را با زمان مصرف کپسولها روی تکه کاغذی نوشتم. - میخواهی برایت چیزی بخوانم؟ پسرک گفت: "اگر خودت میخواهی، باشد." رنگش پریده بود و زیر چشمهایش گود افتاده بود. آرام روی تختش دراز کشیده بود و انگار حواسش جای دیگری بود. داستان دزدان دریایی هاوارد پلای را با صدای بند برایش خواندم، اما معلوم بود که حواسش به داستان نیست. پرسیدم: "بهتری، باباجان؟" گفت: "تا حالا که فرقی نکردهام."کنار تخت نشستم و برای خودم کتاب خواندم تا زمان کپسول بعدی برسد. باید خوابش میبرد، اما نگاهش که کردم، دیدم با نگاهی عجیب به پایین تخت خیره شده. - چرا نمیخوابی؟ زمان خوردن داروها که شد بیدارت میکنم. - دلم میخواهد بیدار باشم." چند دقیقه بعد، رو کرد به من و گفت: "بابا جان، اگر خسته میشوی، لازم نیست پیش من بمانی." - خسته نمیشوم. - نه، منظورم این است که اگر خسته میشوی، مجبور نیستی کنارم بمانی. احساس کردم هذیان میگوید. ساعت یازده که شد کپسولهایش را دادم و از خانه بیرون رفتم. [*=center]دانلود رایگان کتاب با فرمت MP3 [۲۲.۶۶ مگابایت] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۸ [h=1]دانلود کتاب صوتی سوءظن[/h] از: ادگار والیس مترجم: سید ابوالحسن هاشمی نژاد موضوع: کتابهای صوتی داستان و رمان فرمت: MP3 زبان: فارسی [h=2][/h]معرفی کتاب صوتی سوءظن کتاب صوتی سوءظن داستانی کوتاه به قلم ادگار والیس است. در قسمتی از کتاب صوتی سوءظن میشنویم: متوجه زخم عمیق کشیدهی روشن و قرمزی روی گونهاش شد مثل این بود که زخم تازهای باشد. دکتر به خانم اوت سورلی فکر میکرد. دستش را دراز کرد تا ساعتش را ببیند. انگشتانش را تا ته جیبش فرو برد اما متوجه شد که ساعتش نیست. دکتر بنسون دستش را به آرامی و خیلی با احتیاط زیر صندلی ماشین برد تا جلد چرمی تپانچه اتوماتیکش را که همیشه با خود داشت احساس کرد. تپانچه را به آرامی بیرون کشید و در تاریکی به سمت آن مرد گرفت. دکتر بنسون ماشین را به سرعت نگه داشت و لولهی تپانچه را به سمت ایوانز گرفت. با عصبانیت گفت: "ساعت را توی جیبم بگذار." آن مرد از ترس پرید و دستهایش را به سرعت به نشانه تسلیم بالا برد. "خدای من، آقا" او زیر لب پچ پچ میکرد : "من فکر میکردم شما..." [*=center]دانلود رایگان کتاب با فرمت MP3 [۹.۹۳ مگابایت] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .