رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

همه چیز در مورد سیب و خواص آن


ارسال های توصیه شده

خواص باورنکردنی سیب برای لاغری

 

سیب برای قلب مفید است، به خوش اندام شدن شما کمک میکند، کلسترول و احتمال دیابت را کاهش میدهد، از سرطان پیشگیری میکند، میوه مناسبی برای لاغری است و خلاصه این که خواص باور نکردنی زیادی دارد.

 

 

 

سیب میوه مناسبی برای لاغری است و خلاصه این که خواص باور نکردنی زیادی دارد.

 

همیار لاغری

 

سیب، کم کالری، سرشار از آب و فیبر و برای همین همیار لاغری شماست. در واقع خاصیت لاغرکنندگی سیب مدیون وجود فیبری به نام پکتین است. این فیبر حلال باعث ایجاد سیری میشود. علاوه بر این، فیبر پکتین در زمان گوارش غذا جذب چربیها و قندها را کاهش میدهد و باعث دفع بهتر میشود. برای همین تجمع چربیها را کاهش میدهد.

 

متخصصان توصیه میکنند سیب را قبل از غذا و بویژه قبل از شام یا عصر میل کنید. توجه داشته باشید پوست سیب حاوی بیشترین میزان فیبر است. توصیه میکنیم سیبها را با پوست میل کنید.

 

خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد

 

سیب به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها و بویژه پُلی فنولها تأثیر مثبتی در برابر برخی سرطانها مثل سرطان ریه و کولورکتال دارد. نتایج یک پژوهش آلمانی که سال 2008 روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شد نشان میدهد مصرف روزانه آب سیب (بدون افزودن شکر و مواد نگهدارنده) یا مصرف یک یا چند عدد سیب در روز از ابتلا به سرطان کولورکتال یا سرطان ریه پیشگیری میکند.

 

میزان کلسترول را کاهش میدهد

 

این خاصیت سیب به دلیل عملکرد فیبرها و آنتی اکسیدانهای موجود در آن است. اصلیترین فیبر موجود در سیب یعنی پکتین در زمان گوارش غذا سرعت جذب چربیها را کاهش میدهد. در واقع فیبرها چربیها را محبوس میکنند و باعث میشوند این چربیها با مدفوع دفع شوند.

 

براساس نتایج پژوهشی که سال 2009 در کشورمان انجام شده است، اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی فلاوونوئیدهای موجود در سیب، میزان کلسترول بد خون را کاهش میدهد و از ابتلا به بیماریهای مربوط به کلسترول مانند آترواسکلروز پیشگیری به عمل میآورد. برای بهرهمند شدن از این خاصیت سیب میتوانید روزانه آب سیب بدون شکر و مواد نگهدارنده میل کنید یا این که هر روز 2 عدد سیب بخورید.

برای قلبتان مفید است

 

سیب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد، برای همین با فشار خون بالا مقابله میکند، جریان خون را بهتر کرده و رگها را در وضعیت بهتر و سالمتری نگه میدارند.

 

توجه داشته باشید آنتیاکسیدانهای سیب بیشتر در پوست آن وجود دارد. بنابراین توصیه میکنیم سیب را بهطور کامل و با پوست بخورید. برای سلامت قلبتان روزانه 2 عدد سیب نوش جان کنید.

 

خطر ابتلا به آسم را کاهش میدهد

 

مصرف مرتب سیب در طولانی مدت خطر ابتلا به بیماریهای دستگاه تنفسی را کاهش میدهد. سیب حاوی میزان قابل توجهی پُلی فنول است که همراه منیزیم و امگا 3ها جزو قویترین ضدالتهابها خواهند شد. این تأثیر ضدالتهابی سیب با آسیبهای وارد شده به نای مقابله میکند.

 

نتایج یک پژوهش هلندی که سال 2007 انجام شد نشان میدهد مصرف حداقل 4 عدد سیب در هفته در دوران بارداری، خطر ابتلای نوزادان به آسم را به میزان 37 درصد کاهش میدهد.

 

سرکه سیب، با دیابت مقابله میکند

 

براساس نتایج پژوهشی که محققان کشورمان در سال 2008 روی موشهای آزمایشگاهی انجام دادند، سرکه سیب میزان کلسترول موشهای دیابتی را کاهش میدهد و برای همین میتواند در کنترل مشکلات قلبی ـ عروقی ناشی از دیابت نوع 2 نقش داشته باشد.

 

به عقیده محققان، سرکه سیب مانند سرکههای دیگر میزان گلوکز خون را کاهش میدهد. البته توجه داشته باشید که نمیشود سرکه سیب را به عنوان داروی ضددیابت تجویز کرد. در واقع سرکه سیب در کنار ورزش و مراقبتهای دیگر از ابتلا به دیابت پیشگیری میکند.

 

سیب قرمز، سیب سبز و سیب زرد

 

باید بدانید هر سیبی خواص خودش را دارد. توجه داشته باشید وضعیت سیب نیز روی خواص آن تأثیر میگذارد. به عنوان مثال سیبهای پخته شده ویتامین C خود را از دست میدهند.

 

سیب قرمز حاوی آنتوسیانینها هستند که تأثیر کوئرستین را بالا میبرند. این ترکیبات که در چای سبز، انار و زردچوبه نیز وجود دارند با سرطان مقابله میکنند.

 

ما سعی کردیم تنها گوشهای از خواص سیب را عنوان کنیم. امیدواریم توانسته باشیم تشویقتان کنیم تا بیشتر سیب میل کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=bgcolor: #f5f5f5] تركیبات شیمیائی[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بیمناسبت نیست كه یك ضربالمثل انگلیسی میگوید كه خوردن یك سیب در روز شما را از رفتن نزد دكتر بینیاز میكند.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]ناگفته نماند كه ویتامینهای وجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد بنابراین آنهائی كه میتوانند پوست سیب را هضم كنند بهتر است كه آنرا با پوست میل كنید و اگر میخواهید پوست آ نرا بكنید بهتر است كه سیب را خیلی نازك پوست كنید.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] [TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=width: 3][/TD]

[TD=bgcolor: #f5f5f5] جدول مواد موجود در یک سیب متوسط[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body][TABLE=width: 250]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]انرژی [/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]۲۵۸ كالری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]پروتیئن[/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]۱/۲ گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]چربی[/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]۱/۶ گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]مواد نشاستهای[/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]۵۹/۶ گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]كلسیم[/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]۲۴ میلی گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]فسفر [/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]۱۰ میلی گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]آهن[/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]۱/۲ میلی گرم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]ویتامین آ

[/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]۳۶۰ واحد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]ویتامین ب ۱[/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]۰/۱۵ میلی گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]ویتامین ب ۲ [/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]۰/۰۸ میلی گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]ویتامین ب ۳[/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow1, width: 5][/TD]

[TD=class: arow1, align: center]۰/۱ میلی گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: panelsep, colspan: 5]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]ویتامین ث[/TD]

[TD=class: PanelSep, width: 1][/TD]

[TD=class: arow, width: 5][/TD]

[TD=class: arow, align: center]۱۸ میلی گرم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] [TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=width: 2][/TD]

[TD=bgcolor: #f5f5f5] خواص داروئی[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱. سیب یك میوه قلیائی است و تمیزكننده بدن است و بهعلت دارا بودن پكتین زیاد آب اضافی بدن را خارج میسازد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۲. سیب را میتوان برای برطرف كردن اسهال حتی برای كودكان بهكار برد. بدین منظور سیب را باید رنده كرد و استفاده نمود. سیب را میتوان پخت و برای آنهائی كه روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید البته حتماً از ظرف لعابی یا تفلن استفاده كنید زیرا به این طریق پكتین و ویتامینهای آن حفظ میشود.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۳. شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا میباشد .برای تهیه شربت سیب یك كیلو سیب را شسته و با پوست قطعه قطعه كنید و در یك لیتر آب بپزید سپس آن را با پارچه نازكی صاف كنید و چند تكه قند به آن اضافه كنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۴. سیب دارای مقدار زیادی كلسیم است و كلسیم سیب به بدن كمك میكند كه كلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب كند.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۵. خوردن سیب یبوست را برطرف میكند و برای خستگی مفرط مفید است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۶. دم كرده برگ درخت سیب ادرارآور است و درمانكننده التهاب كلیه و مثانه میباشد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۷. نوشیدن آب سیب داروی مؤثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۸. سیب مقوی كبد و اشتهاآور است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۹. سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱۰. سیب پخته تقویتكننده معده و كبد و دفع كننده سودا و سموم بدن است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱۱. سیب حرارت را از بدن خارج میسازد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱۲. سیب را رنده كنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف میكند.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱۳. خوردن سیب حتی برای آنهائی كه بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمیبرد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱۴. كسانیكه میخواهند لاغر شوند حتماً باید سیب را با پوست بخورند.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱۵. دم كرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱۶. سیب داروی خوبی برای درمان زخمها میباشد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱۷. سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدار زیادی پكتین میباشد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱۸. آب سیب را حتی میتوان برای تنقیه استفاده كرد. این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار مؤثر است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱۹. پوست سیب را مانند چائی دم كنید و بیاشامید این چائی بهترین دوست كلیه است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۲۰. آب سیب را با ابمیوهگیری در منزل تهیه كنید و فوراً آن را بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیمهای خود را از دست میدهد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۲۱. آب سیب برای زیبائی پوست استفاده زیادی دارد بهخصوص برای از بین بردن چین و چروك پوست مؤثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده كنید.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۲۲. استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست سیب پخته است سیب را بپزید و سپس له كنید و با شیر مخلوط كنید و این مخلوط را بهصورت نیمهگرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آن را بردارید.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]ـ خواص سیب ترش:[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۱. سیب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بههمخوردگی را از بین میبرد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۲. سیب ترش را بپزید درمان اسهال خونی است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۳. آب سیب ترش مخلوط با انار برای تقویت معده و درمان اسهال و دل بههمخوردگی بهكار میرود[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۴. رب سیب ترش علاج اسهال، استفراغ و درد و غم است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۵. مربای شكوفه سیب برای ضعف معده و ازدیاد نیروی جنسی مفید است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۶. سیب ترش برای آنهائیكه مزاج گرم دارند بسیار مفید است بالعكس آنهائیكه مزاج سرد دارند باید سیب شیرین بخورند[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]۷. سیب در قدیم معالج نقرس و بیماریهای عصبی بوده است.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] [TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=width: 2][/TD]

[TD=bgcolor: #f5f5f5] مضرات[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: pico_body]همانطور كه قبلا گفته شد سعی كنید همیشه سیب را با پوست بخورید زیرا مقدر زیادی پكتین در پوست سیب وجود دارد سیبهائی كه در بازارهای داخل ایران یا آمریكا و كانادا به فروش میرسد روی آن دارای یك لایه چربی برای حفاظت آن میباشد بنابراین حتماً این سیبها را به دقت بشوئید آنهائیكه دارای معده ضعیف هستند باید سیب را بسیار نازك پوست بگیرند كه پكتینها و ویتامینهای آن از بین نرود.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، سیبزمینی و قارچ

 

مطمئناً تا به حال دچار این مشکل شدهاید که پس از پوست کندن سیب جهت تهیهِ سالاد میوه یا موز جهت تهیهِ انواع دسرها آنها به سرعت در مجاورت با هوا رنگ اصلی خودشان را از دست میدهند. این مسئله هنگام پوست کندن سیبزمینی هم تا زمان سرخ کردنش صادق است و همچنین اکثر خانمهای خانهدار از سیاه شدن و تغییر رنگ قارچ هم پس از شستشو یا ماندن آن در یخچال شکایت دارند.

برای سیاه نشدن سیبزمینی تنها کافی است پس از پوست کندن و خلال کردن یا ریز کردن آن مقداری آب ولرم را در ظرفی ریخته و یک قاشق چایخوری سرخالی نمک به آن بیفزایید و تا زمان استفاده سیبزمینیها را در آن آب نمک نگه دارید. نمک موجود در آب هم باعث مزهدار شدن سیبزمینی شده و هم از پس دادن ویتامینهای سیبزمینی به آب جلوگیری میکند.

جهت جلوگیری از سیاه شدن موز، سیب و قارچ نیز باز هم چارهِ کار استفاده از چند قطره لیموترش است. کافی است پس از پوست کندن و قاچ کردن این مواد آنها را در کاسهای بریزید و مقدار کمی (نصف یک لیموترش کوچک کافی است آبلیموی تازه روی آن بچکانید و ظرف را طوری تکان دهید که آبلیموها به تمام مواد آغشته شوند. حال میتوانید با خیالراحت قارچ را با همان رنگ اولیهِ خود در فریزر قرار دهید و با موز و سیب خود نیز سالاد میوهای درست کنید که هیچ وقت سیاه نمیشود.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...