irsalam ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۱ ترشی خرمالو ● مواد مواد لازم: ▪ خرمالو یک کیلوگرم ▪ هلو یک کیلوگرم ▪ پودر فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری ▪ ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری ▪ سرکه سفید ۳تا۴ لیوان ● طرز تهیه: خرمالو را شسته، پوست کنده و آن را با یک لیوان سر پر سرکه سفید در قابلمه میریزیم تا چند دقیقه بجوشد. سپس خرمالو را به شکل پوره له و نرم میکنیم. برای این کار میتوان خرمالو را در مخلوطکن ریخته (با دور کند)، از صافی رد کرده یا آن را با رنده، له و نرم نمود.(دقت شود که اگر خرمالو هسته داشت، حتما آن را جدا کنیم.) هلو را نیز شسته و هسته آن را جدا میکنیم. سپس آن را مانند خرمالو در سرکه حرارت داده و پوره میکنیم. پوره هلو و خرمالو را با هم مخلوط کرده، فلفل، ادویه دلخواه و کمی سرکه را به آن اضافه میکنیم. این مواد را خوب هم زده و در شیشه ریخته و در آن را میبندیم. ترشی خرمالو معمولا باید کمی غلیظ باشد (مانند ماست) اما اگر بیش از حد سفت شد، کمیسرکه به آن اضافه میکنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۱ مارمالاد خرمالو مارمالاد یکی از انوع مرباهاست، فقط حالت ژلاتینی دارد. مارمالاد را می توان به همراه بیسکویت، کمی شیرینی و یا حتی به همراه انواع نان ها مصرف کرد. ● مواد لازم ▪ سه عدد خرمالو بزرگ و رسیده ▪ دو پیمانه شکر ▪ یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین ▪ سه قاشق سوپ خوری آب ▪ یک چهارم قاشق چای خوری وانیل ● طرز تهیه خرمالوها را شسته و پوست آنها را جدا کنید. آنها را با چاقو خرد کرده و سپس در دستگاه غذاساز بریزید و له کنید. حالا خرمالوهای له شده را در داخل قابلمه بریزید و نیم ساعت روی شعله ملایم گاز قرار دهید. همزمان در یک کاسه کوچک فلزی سه قاشق سوپ خوری آب ریخته و روی کتری در حال جوش بگذارید. پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیر مسقیم کاملاً در آب حل شود. حالا ژلاتین مایع را به خرمالوها اضافه کنید، بعد وانیل را بیفزایید و خوب به هم بزنید. قابلمه را یک ساعت و نیم روی گاز با حرارت ملایم نگه دارید و هم بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .