irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ در این تاپیک طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی، طرز تهیه آبگوشت سنتی و دیگر انواع آبگوشت های مختلف را قرار خواهیم داد آبگوشت بادنجان - مواد لازم: گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرم لپه: ۱۵۰ گرم بادمجان: ۳ عدد روغن: ۱۵۰ گرم غوره: ۲۵۰ گرم رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری سیب زمینی استامبولی: ۶ عدد زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل: قدری نمک: قدری - طرز تهیه: گوشت را با ۲ تا ۳ قاشق عدد پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب با حرارت ملایم میگذاریم نیم پز شود بعد لپه را میشوئیم و اضافه مینمائیم تا لپه و گوشت کاملاً بپزند بادنجانها را پوست میکنیم حلقه حلقه میبریم کمی نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم و سیب زمینی را پوست میکنیم و با غوره و بادنجان داخل گوشت میریزیم سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی و به اندازه کافی نمک و کمی ادویه در آبگوشت میریزیم و بعد از چند جوش آبگوشت را در ظرف میکشیم بدیهی است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداری آب اضافه مینمائیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت فوری بادنجان ـ مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۷۵۰ گرم بادمجان: ۳ عدد روغن: ۱۵۰ گرم پیاز: ۲۵۰ گرم رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری سیب زمینی استامبولی: ۶ عدد زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: گوشت را چرخ کرده تهیه میکنیم لپه لازم ندارد گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست مینمائیم و ۳ تا ۴ لیوان آب در آن میریزیم سیب زمینیها را اضافه میکنیم و بعد از چند جوش بادنجانها و غوره و رب گوجه و کمی نمک و فلفل و ادویه به آن اضافه مینمائیم بهتر است کوفته را با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت بزباش ـ مواد لازم: گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرم تره فرنگی: ۲۰۰ گرم جعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرم شنبلیله: ۱۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرم لیمو عمانی: ۵ عدد روغن: ۴ قاشق سوپخوری پیاز: ۱ عدد زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری فلفل: قدری نمک: قدری رب گوجه فرنگی: قدری ـ طرز تهیه: گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوئیم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار میکنیم، تا کمی گوشت بپزد بعد هستههای لیمو را بیرون میآوریم و داخل آن میکنیم سپس سبزی را تمیز و خرد میکنیم و با روغن کمی سرخ مینمائیم و داخل گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه میکنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت به ـ مواد لازم: گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرم به: ۵۰۰ گرم آلو قیسی: ۲۵۰ گرم لیمو عمانی: ۵ عدد روغن: ۴ قاشق سوپخوری پیاز: ۳ عدد زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل: قدری نمک: قدری رب گوجه فرنگی: قدری ـ طرز تهیه: پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ میکنیم که طلائی شود، بعد لپه را تمیز میکنیم و میشوئیم و با پیاز یک تفت میدهیم، سپس گوشت را تکه تکه میسازیم و داخل پیاز و لپه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، بعد زرد چوبه را اضافه مینمائیم و بههم میزنیم، بعد ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل گوشت میریزیم و میگذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم میبندیم و حرارت را ملایم میکنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه میکنیم و هسته آن را میگیریم و داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست میکنیم و با کمی نمک، فلفل و نیم کیلو به پوست کنده و خرد شده (اگر خواستید ۲۵۰ گرم آلو قیسی نیز اضافه کنید تا طعم آن ترش و شیرین شود) داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم همگی بپزند. میتوانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی لشه با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم. بدیهی است اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این آبگوشت اضافه کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت روستایی ـ مواد لازم: هویج: ۲ عدد کرفس خرد شده: قدری نخود فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری لوبیا سفید: ۲ قاشق سوپخوری آب سبزی: ۰.۳ لیتر آب گوشت: ۰.۷ لیتر پیاز: ۱ عدد گل کلم: ۱ عدد سیبزمینی: ۲ عدد کره: قدری شکر: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: هویج را خرد نموده پیاز و کرفس را حلقهحلقه بریده و به آن کمی نمک و شکر افزوده مدت نیمساعت در آبگوشت مخلوط با کره روی آتش بپزید. همین که آب بجوش آمد، سیب زمینیها را خرد کرده با نخود و لوبیا، در آبگوشت بریزید و بگذارید نیم ساعت دیگر بجوشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت ساده ـ مواد لازم: گوشت گوسفند: ۰.۵ کیلو گرم نخود: ۸۷.۵ گرم لوبیا: ۸۷.۵ گرم ادویه: ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری نمک: قدری لیمو عمانی: ۴ عدد پیاز: ۱ عدد سیب زمینی: ۳۷۵ گرم رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری ـ طرز تهیه: گوشت گوسفند معمولاً ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید. همین که به اندازه کافی پخته شد، کفهای روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید. سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته، سیب زمینیها را پوست کنده در آن بریزید. برای خوش طعم کردن آبگوشت چند عدد لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی در آبگوشت بریزید. بعد از ۲۰ دقیقه بهسر میز ببرید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت غوره ـ مواد لازم: گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم نخود: ۸۷.۵ گرم لوبیا: ۸۷.۵ گرم ادویه: ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری نمک: قدری غوره: ۲۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد سیب زمینی: ۳۷۵ گرم رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری ـ طرز تهیه: گوشت گوسفند معمولاً ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید. همین که به اندازه کافی پخته شد، کفهای روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید. سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته، سیبزمینیها را پوست کنده در آن بریزید. برای خوشطعم کردن آبگوشت ۲۰۰ گرم غوره در آبگوشت بریزید. بعد از ۲۰ دقیقه به سر میز ببرید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت قورمه سبزی ـ مواد لازم: گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد تره فرنگی: ۱۰۰ گرم جعفری ساطوری شده: ۱۰۰ گرم شنبلیله: ۱۰۰ گرم روغن: ۱ قاشق سوپخوری لپه: ۷۵ گرم ـ طرز تهیه: نیم کیلو گوشت و یکدانه پیاز خرد نموده پس از سرخکردن در روغن، در آب بریزید و آن را بار کنید. سپس ۷۵ گرم لپه در آن ریخته به مجرد اینکه لپه و گوشت پخته شد، ۲۰۰ گرم تره، جعفری و شنبلیله (خرد شده) را علیحده در کمی روغن سرخ نموده در آبگوشت بریزید، سپس سه دانه لیمو عمانی را پاک کرده داخل آبگوشت ریخته پس از چند دقیقه سر سفره بیاورید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت کرمانی ـ مواد لازم: آب گوشت: ۱ لیتر پیاز: ۱ عدد ادویه: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: آب گوشت و پیاز را بکوبید و سرخ کنید سپس آنها را در مقداری آب بار کرده همین که آب بهجوش آمد نمک و ادویه بریزید تا بپزد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت گندم ـ مواد لازم: گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرم لوبیا سفید: ۱۰۰ گرم نخود: ۱۰۰ گرم گندم: ۳ قاشق سوپخوری لیمو عمانی: ۵ عدد روغن: ۴ قاشق سوپخوری پیاز: ۳ عدد زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل: قدری نمک: قدری رب گوجه فرنگی: قدری ـ طرز تهیه: مقدار ۲۰۰ گرم لوبیا سفید و نخود را تمیز میکنیم و میشوئیم، سپس گوشت را تکه تکه میسازیم و یک تا دو قاشق سوپخوری گندم پوست گرفته به آنها اضافه میکنیم، بعد زرد چوبه را اضافه مینمائیم و بههم میزنیم، بعد ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل گوشت میریزیم و میگذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم میبندیم و حرارت را ملایم میکنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه میکنیم و هسته آن را میگیریم و داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست میکنیم و با کمی نمک فلفل داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم سیب زمینی بپزد. میتوانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی گندم با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم. بدیهی است اگر با مقدار آب تعئین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این آبگوشت اضافه کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت لپه و لیمو عمانی ـ مواد لازم: گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرم لپه: ۵۰۰ گرم رب گوجه فرنگی: قدری لیمو عمانی: ۵ عدد روغن: ۴ قاشق سوپخوری پیاز: ۳ عدد زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ میکنیم که طلائی شود، بعد لپه را تمیز میکنیم و میشوئیم و با پیاز یک تفت میدهیم، سپس گوشت را تکه تکه میسازیم و داخل پیاز و لپه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، بعد زرد چوبه را اضافه مینمائیم و بههم میزنیم، بعد ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل گوشت میریزیم و میگذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم میبندیم و حرارت را ملایم میکنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه میکنیم و هسته آن را میگیریم و داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست میکنیم و با کمی نمک فلفل داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم سیب زمینی بپزد. میتوانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی لشه با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم. بدیهی است اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این آبگوشت اضافه کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت میوه خشک ـ مواد لازم: گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم نخود: ۵۰ گرم لوبیا قرمز: ۵۰ گرم آب غوره: قدری چغندر: ۱ عدد آلو قیسی: قدری برگه زرد آلو: قدری آلو بخارا: قدری گوجه برقانی: قدری ـ طرز تهیه: ابتدا چغندر را خرد کنید و سپس ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا را پاک کرده با نیم کیلو گوشت و کمی آب بار کنید. سپس چغندر را ریز ریز خرد نموده آن را با ۲۰۰ گرم قیسی، برگه ی هلو و زرد آلو (و غیره) در دیگ بریزید تا بپزد. پس از پخته شدن اگر مزهاش خیلی شیرین بود، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) در آن بریزید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت نعناع جعفری ـ مواد لازم: گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرم نعناع: ۲۰۰ گرم جعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرم شنبلیله: ۱۰۰ گرم لپه: ۱۵۰ گرم گوجه سبز: ۵ عدد روغن: ۴ قاشق سوپخوری پیاز: ۱ عدد زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل: قدری نمک: قدری رب گوجه فرنگی: قدری ـ طرز تهیه: گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوئیم و با لپه و پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار میکنیم، تا کمی گوشت بپزد بعد هستههای گوجه سبزها را بیرون میآوریم و داخل آن میکنیم سپس سبزی (که شامل یک کیلو نعناع و جعفری است) را تمیز و خرد میکنیم و با روغن کمی سرخ مینمائیم و داخل گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه میکنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آبگوشت هویج ـ مواد لازم: گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم نخود: ۱۲۰ گرم لپه: ۱۲۰ گرم هویج: ۱۲۰ گرم سرکه: قدری شیره: قدری سیر: قدری نعناع: قدری برنج: قدری ادویه: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: گوشت نخود و لپه را بار کنید. نیم پز که شد هویج را پوست کنده، حلقهحلقه بریده برویش بریزید. سپس سرکه شیره و نمک و ادویه و کمی برنج رویش ریخته در صورت تمایل، نعناع و سیرداغ هم بدان بیفزائید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش آبغوره ـ مواد لازم: برنج: ۳۷۵ گرم سبزی آش: ۱ کیلو فلفل: قدری زردچوبه: قدری نمک: قدری آب غوره: ۵ فنجان لپه: ۷۵ گرم پیاز: ۲۷۵ گرم نعناع: ۳ قاشق سوپخوری گلپر: قدری ـ طرز تهیه: سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب غوره، در آش بریزید. سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید. اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بهجای آب غوره هر یک از مواد بیان شده ذکر را در آش میریزیم تا آش مطلوب بهدست آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش آبلیمو ـ مواد لازم: برنج: ۳۷۵ گرم سبزی آش: ۱ کیلو فلفل: قدری زردچوبه: قدری نمک: قدری آب لیموترش: ۵ فنجان لپه: ۷۵ گرم پیاز: ۲۷۵ گرم نعناع: ۳ قاشق سوپخوری گلپر: قدری ـ طرز تهیه: سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب لیمو، در آش بریزید. سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید. اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بجای آب لیمو هر یک از مواد مذکور را در آش میریزیم تا آش مطلوب بهدست آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش آلو بخارا ـ مواد لازم: برنج: ۳۷۵ گرم سبزی آش: ۱ کیلو فلفل: قدری زردچوبه: قدری نمک: قدری آب آلوبخارا: ۵ فنجان لپه: ۷۵ گرم پیاز: ۲۷۵ گرم نعناع: ۳ قاشق سوپخوری گلپر: قدری ـ طرز تهیه: سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب آلوبخارا، در آش بریزید. سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید. اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بجای آب آلوبخارا هر یک از مواد مذکور را در آش میریزیم تا آش مطلوب بهدست آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش اماج ـ مواد لازم: آرد سفید: ۳۷۵ گرم پیاز: ۲ عدد لوبیا: ۱۰۰ گرم عدس: ۱۰۰ گرم سبزی: ۱ کیلو ـ طرز تهیه: آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا بهصورت دانههای خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانههای درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کردهاید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند. پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیاورید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش انار ـ مواد لازم: برنج: ۳۷۵ گرم سبزی آش: ۱ کیلو فلفل: قدری زردچوبه: قدری نمک: قدری آب انار: ۵ فنجان لپه: ۷۵ گرم پیاز: ۲۷۵ گرم نعناع: ۳ قاشق سوپخوری گلپر: قدری ـ طرز تهیه: سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب انار، در آش بریزید. سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید. اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بهجای آب انار هر یک از مواد مذکور را در آش میریزیم تا آش مطلوب بهدست آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش جو ـ مواد لازم: جو پوست گرفته: ۰.۵ کیلو برنج: ۲۵۰ گرم کشک: ۷۵۰ گرم تره فرنگی: ۷۵۰ گرم جعفری ساطوری شده: قدری پیاز: قدری لبو: ۱ کیلو ـ طرز تهیه: اول جو را بار کرده پس از یکساعت، برنج و سبزی را بریزید و بگذارید روی آتش ملایم پخته شود، سپس پیاز را حلقه حلقه نموده آن را با نمک و فلفل و زرد چوبه کمی علیحده سرخ نموده در آش بریزید همین که آش خوب پخته شد، کشک سائیده را بر آن افزوده دیگ را بر زمین بگذارید. بعد لبوی پخته را به قطعات ریز بریده به همراه نعناع داغ روی آش بریزید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش رشته ـ مواد لازم: آرد سفید: ۱.۵ کیلو نمک: قدری چغندر: ۱ کیلو اسفناج: ۱ کیلو تره فرنگی: ۰.۵ کیلو جعفری ساطوری شده: ۰.۵ کیلو زردچوبه: ۳۵ گرم فلفل: ۱ قاشق مرباخوری زعفران: قدری نخود: ۳۰۰ گرم لوبیا سفید: ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز: ۳۰۰ گرم عدس: ۳۷۵ گرم پیاز: ۰.۵ کیلو روغن: ۳۷۵ گرم نعناع: ۵ قاشق سوپخوری گوشت گوسفند: ۷۵ گرم ـ طرز تهیه: شاید تهیه آشرشته در قدیم دشوار بود زیرا رشته آن در منزل تهیه میشد و درست کردن آن مهارت لازم داشت ولی امروزه که رشته آماده در تمام خواربار فروشیها ویا سوپر مارکتها یافت میشود تهیه آشرشته بسیار ساده است. در زیر دو روش مختلف برای تهیه آش رشته آمده. ـ روش اول تهیه آشرشته: لوبیا سفید و لوبیا قرمز و عدس را بار کرده چغندر را قطعه قطعه نموده با حبوبات بپزید، سپس یک کیلو اسفناج یا برگ چغندر و یک کیلو تره و جعفری را پنج کاسه آب در ظرف جداگانه پخته با حبوبات مخلوط نمائید. آنگاه پیاز را در ۲۲۵ گرم روغن سرخ کرده ۳۵ گرم زرد جوبه و یک قاشق مرباخوری فلفل و مقداری نمک با آن مخلوط کنید سپس رشتهها را که قبلاً از آرد گندم درست کردهاید آهسته آهسته در دیگ ریخته و با چوب نازک آن را هم بزنید تا رشتهها خمیر نشود. همین که رشتهها پخته شد، نعناع داغ را در ۱۵۰ گرم روغن حاضر نموده نصف آن را در آش ریخته و نصف دیگرش را پس از کشیدن آش در ظرف روی آش بریزید. برای افزودن طعم آش مقداری قیمه سرخ کرده، با زعفران مخلوط نموده روی آش بریزید، اگر هم مایلید میتوانید قدری کشک هم در آش بریزید. ـ روش دوم تهیه آش رشته: حبوبات را که قبلاً خیس کردهایم با پیاز سرخ کرده (که ممکن است کمی زرد چوبه به آن زده باشیم) میگذاریم کاملاً بپزد بعد سبزی را تمیز و خرد میکنیم و داخل حبوبات پخته شده میریزیم و میگذاریم سبزیها بپزند، سپس دو قاشق سوپخوری آرد را در کمی آب سرد حل میکنیم داخل آش میریزیم و مرتباً بههم میزنیم رشته را در آش میریزیم و میگذاریم آهسته بپزد ولی رشته نباید خرد شود، بعد آش را از روی آتش برمیداریم و با کشک مخلوط میکنیم در سوپخوری میکشیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین میکنیم (آش رشته را با قیمه نیز میتوان صرف نمود). لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش زرشک ـ مواد لازم: برنج: ۳۷۵ گرم سبزی آش: ۱ کیلو فلفل: قدری زردچوبه: قدری نمک: قدری آب زرشک: ۵ فنجان لپه: ۷۵ گرم پیاز: ۲۷۵ گرم نعناع: ۳ قاشق سوپخوری گلپر: قدری ـ طرز تهیه: سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب زرشک، در آش بریزید. سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید. اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بهجای آب زرشک هر یک از مواد مذکور را در آش میریزیم تا آش مطلوب بهدست آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش ساک ـ مواد لازم: اسفناج: ۲۰۰۰ گرم لپه: ۰.۵ فنجان آرد برنج : ۱ فنجان گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم روغن: ۱۰۰ فنجان پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپخوری آب غوره: ۲ فنجان تخم مرغ: ۵ عدد فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: اگر خواستیم آش فوری حاضر شود ممکن است از ریختن لپه صرفنظر کنیم. در صورت مصرف لپه آن را با پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب کمی نمک و کمی زرد چوبه میگذاریم کاملاً بپزد گوشت چرخ کرده را کوفته ریزه میکنیم و داخل آش میریزیم، بعد اسفناج را تمیز و خرد میکنیم و به آش اضافه مینمائیم، اسفناج چند جوش که زد و پخته شد آرد برنج را در یک لیوان آب سرد حل میکنیم و بهتدریج داخل آش میریزیم و بههم میزنیم تا آرد برنج گلوله نشود و میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیافتد، بعد غوره یا آب نارنج را به آش اضافه میکنیم، تخممرغها را در ظرفی میشکنیم و کمی نمک میزنیم و مخلوط میکنیم، تخممرغ را نیز کمکم داخل آش میریزیم و بههم میزنیم چند جوش که زد از روی آتش بر میداریم و روی آش را کمی نعناع داغ میدهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش شلغم ـ مواد لازم: شلغم: ۱۵۰۰ گرم برنج: ۲۰۰ گرم پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم لپه: ۷۵ گرم زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری روغن: ۱۵۰ گرم فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: در صورتی که گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم و در کمی روغن سرخ مینمائیم در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت میدهیم و مقداری آب میریزیم عدس را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد (بدیهی است در صورتیکه کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود)، بعد شلغم را پوست میکنیم و خرد میکنیم داخل گوشت میریزیم برنج را نیز میشوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه مینمائیم و حرارت را ملایم میکنیم و گاهی نیز آش را بههم میزنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بیافتد. موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن میدهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۱ آش شله قلمکار ـ مواد لازم: گوشت گوسفند: ۱.۵ کیلو نخود: ۲۵۰ گرم لوبیا: ۲۵۰ گرم عدس: ۳۷۵ گرم پیاز: ۳۷۵ گرم تره فرنگی: ۴۰۰ گرم جعفری ساطوری شده: ۴۰۰ گرم مرزه: ۴۰۰ گرم برگ چغندر: ۴۰۰ گرم شنبلیله: ۴۰۰ گرم گشنیز: ۴۰۰ گرم زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری فلفل: ۰.۵ قاشق سوپخوری ماش: ۳۵۰ گرم لوبیا قرمز: ۲۵۰ گرم برنج: ۰.۵ کیلو روغن: ۳۰۰ گرم نعناع: ۲ قاشق سوپخوری نمک: ۴ قاشق سوپخوری ـ طرز تهیه: اول حبوبات و گوشت را در آب بپزید، همین که حبوبات و گوشت پخته شد، گوشت را علیحده با گوشتکوب نرم کنید. سبزی و برنج را در دیگ دیگر بار نموده و گوشت و حبوبات را در آن بریزید و پیوسته هم بزنید تا ته دیگ نبندد. پس از پخته شدن، پیاز و نعناع داغ روی آن بریزید و سر سفره بیاورید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده